2014年12月18日星期四

Reebok løbesko

Reebok har været en skomærke jeg har været bekendt med hele mit liv. Reebok har netop udgivet den klassiske GL6000 løbesko, for både mænd og kvinder, Denne genudgivne design, og byder på en ikonisk silhuet.

Williams skabte særskilte Livet som et middel kreativt for at meddelt unikke historier og koncepter. Med dette i tankerne til at falde sammen med den officielle lancering af »særskilt Life tørvarer 'Williams allieret sig med Reebok om deres GL6000 silhuet. Del af en fire pakke Williams anvender førsteklasses materialer til GL6000 - med et præget læder overdel med ballistiske mesh underlag. Dual branding, kan ses på den mediale og laterale sidepaneler med yderligere branding beliggende på camo foret sål. Pebble farvet ble ruskind bruges på Reebok branding på sidepanelerne fuldfører hvide mellemsål og gummi ydersål. Yderligere detaljer omfatter gummi swing-tags, kniplinger Låse & det ekstra sæt snørebånd.

Genoplive dit engagement til klassikerne genudgivet med GL 6000 løbesko. Med en ikonisk silhuet, TPU heelclip og afsmitningsfri ydersål, denne sko er klar til at gå hvor som helst, når som helst, for evigt.

Blødt ruskind øvre for komfort og støtte 
Low-cut design for bevægelsesfrihed 
TPU heelclip til rearfoot støtte og stabilitet 
Ikke-mærkning ydersål for multi-overflade trækkraft og holdbarhed

For at finde ud af mere information, tjek;Reebok GL6000 løbesko

没有评论:

发表评论