2014年12月19日星期五

Nike Roshe Run løbesko

Den Roshe Run næppe brug for nogen forklaring for de fleste, men hvor popularitet har overtaget inspiration NIKE Roshe Run er sakket bagud. Inspireret af meditationspraksis og begrebet Zen den Roshe Run indbegrebet enkelthed i både design og funktionalitet. Ethvert aspekt af skoen gennemtænkt afspejler Zen koncept: en modificeret Waffle ydersål lavet til at ligne trædesten, en indlægssål, der afspejler en raked klippehave, og lidt forskellige mellemsål side længder-en sammenstilling af alvor og leg. Designet har vist sig at være en yderst populær og alsidig livsstil sko.
Nike præsenterer denne nye silhuet til deres NSW rækkevidde, som er inspireret af både teknisk drift og forsimplede styling. Den Roshe Run bruger en letvægts Lunaron og EVA skum sål for holdbarhed og stabilitet, og er udstyret med en fuld mesh overdel med sømløse Swoosh side branding. Det omfatter også broderede øjer, mærkevarer hæl og tunge faner med afrundede snørebånd.
En ned side til denne sko er, at da materialet er så let og tynd, er det ikke en meget god vinter sko. Jeg har for nylig havde minen til Schalmont fodboldkamp og frøs mine tæer af. Aldrig bange selv, har Nike kommet ud med en Roshe Run winterized støvle med ruskind og tykkere materialer. Vide, hvordan comfy regelmæssig par er, kan jeg nødt til at købe de Roshe støvler så godt.
Dette er absolut en sneaker jeg anbefale da det er billigt, komfortabelt og stilfuld.

For at finde ud af mere information, tjek;Nike Roshe Run - en sneaker anmeldelse

没有评论:

发表评论