2014年12月28日星期日

Converse Den klassiske stil

Såler af Chuck Taylor Converse All Stars er tynde og flade, hvilket gør dem til et godt valg for mange CrossFit aktiviteter. De har været rundt i årtier og kommer i en række forskellige farver, så atleter kan vælge at få det klassiske look. Mens de ser godt ud, kan de ikke vare så længe som andre CrossFit sko, så du måske ønsker at bestanden op på dem.
Snørebånd til Chuck Taylors kan snøret stramt, tilbyder god fod stabilitet. De kommer også i en høj top, som kan tilbyde stærkere ankel stabilitet for dine elevatorer. Mænd kan prøve på forskellige størrelser; mænd får ofte at vide at bestille en halv størrelse ned fra deres normale størrelse, mens kvinders sko er mere tro mod størrelse.
Den lave profil og lette vægt gør Chuck Taylor Converse All Stars et godt valg for mange CrossFit aktiviteter, herunder dobbelt unders, kasse hop, burpees, squats og roning. Deres tynde hårde såler også gør dem til et godt valg for vægtløftning. Da de er så lavt til jorden, kan atleter føler, at deres hæle skubbe ned i gulvet, da de squat, dødløft, snatch, eller ren. De kan ikke være det bedste valg for ivrig løbere, da de ikke tilbyder meget svangstøtte. Converse kan ikke være det bedste valg for reb stigninger, men du måske ønsker at prøve dem ud for selv at afgøre.
Med den klassiske Converse stil, kan Chuck Taylor All Stars bæres afslappet uden for gymnastiksalen (eller formelt - Jeg har set mange bæres med tuxes i bryllupper!). Den Chuck Taylor Converse All Stars kan bæres i gå-og vandreture, men for længere distance kørsler (5k og derover), finde en løbesko med støtte. Hvis du er en ekspert på positur kører, kan du være i stand til at slippe af sted med det, men start ikke ud at køre lange afstande i dem.
Samlet set Chuck Taylor Converse All Stars er et godt valg for CrossFit atleter. Mens de ikke var designet til CrossFit (de blev skabt i begyndelsen af 1900'erne!), Deres design tjener CrossFit atleter godt. De er alsidige nok til de forskellige bevægelser, der er involveret i WODs. De er et godt valg for vægtløftning, holder dine fødder tæt på jorden med en hård sål. Og du kan bære dem ind og ud af kassen. De er også meget billigere end andre CrossFit sko, der kører omkring $ 50 et par afhængigt af hvor du køber dem. Ikke dårligt for et design, der har eksisteret i årtier!

For at finde ud af mere information, tjek;Stabilitet Converse All Star Sko

没有评论:

发表评论