2014年12月24日星期三

Nike Free 3.0 V4 - Vores Take

Big Opdateringer

New Upper Tech: En Sømløse, Ultra-Tynde Øverste Materiale Kaldet Nanoply Dækker Det Meste Af Stræk Mesh Øvre, Hvilket Giver Ekstra Struktur På Centrale Områder.
Mere Flex: Selvom V4 Har Strammere Huller Mellem Siping Af Sin Platform, Det Forbedrer Fleksibiliteten I Den Tidligere Free 3.0 Med Tilføjelse Af En Transtarsal Flex Groove, Der Kører Længden Af Skoen.
Lavere Drop: Nike Sænkede Hæl-Til-Tå Dråbe Free 3.0 V4 Ved At Hæve Op Forfoden Stakhøjde Ved 3mm.

Road Test 

The Free 3,0 V4 Fortsætter I Traditionen Af Free-Serien Til At Give Enestående Fleksibilitet, Der Lader Din Fod Bevæger Sig Naturligt. Men Du Behøver Ikke Forveksle Dette Med En Nær-Barfodet Sko - Alle Vores Testere Rapporteret Følelse Temmelig Adskilt Fra Jorden I Denne Nike. Det Er En Fordel, Hvis Du Vil Gemme Dine Fødder Fra Grus, Snavs Og Andre Farer Vejene Har At Tilbyde.

 Den Fladere Platform Free 3.0 V4 Hjælper Midten Og Forfod Strejkende Komme Ind I Deres Groove Lidt Bedre, Men Da Nike Ikke Sænke Hælen Stabelhøjde, Testere Fundet Skoen Til At Arbejde Lige Så Godt Som Tidligere Modeller For Hæl Strejkende. Ligegyldigt Hvor De Landede, Testere Værdsat Meget Lineær Progression Til Tå-Off.

 Jo Mere Strømlinet Udseende Free 3.0 V4 Bærer Igennem Til Fit Af Overdelen. Skoen Giver Ikke Din Fod En Hel Masse Vrikke Værelse. Den Tætte Pasform Kontraster Lidt Fra Free 3.0 V3, Som Havde En Mere Elastisk Øvre Materiale, Der Følte Sig Tæt På, Men Aldrig Snærende. Testere Lide Udseendet Af Den Nanoply Overlay, Men For Det Meste Ønsket En Lidt Mindre Struktur, Især I Forfoden Ved Foden Af Snørebånd. Skoen Føles Også Mere Forankret På Plads I Hælen End Den Tidligere Version. Samlet Pasformen Er Et Godt Match Til Løbere Med Smalle, Lav Volumen Fødder. 

For at finde ud af mere information, tjek;Nike Free 3.0 V4 Løbesko

没有评论:

发表评论