2014年12月23日星期二

Blog Nike Cortez

I 1972, en sneaker perle var kaj. Nike Cortez var den første officielle track sko, designet af en olympisk spor træner, Bill Bowerman. Det sneaker var designet til at give løbere en mere comfortbale løbesko, til at hjælpe med Loong afstande og ujævnt terræn. Det sneaker blev udgivet først under OL 1972. I samme år, Blue Ribbon Sports gjort det navneændring til hvad der nu er Nike. 
Sprøjtede over den øverste på denne søde spark er fest-værdig, kinesisk-inspirerede hest grafik, der giver den klassiske silhuet en festlig look. Og selvfølgelig, læder Nike Swoosh og fanen hæl tilføje en præmie vibe til denne sneaker. Tilbydes i tre syge colorways, Nike Cortez YOTH har noget for enhver smag. 
Nike Cortez hjælp kick off Nike succes. Det var mest populær på grund af OL i denne år.Den Cortez var designet til at tage belastningen af gentagne drift af sportsfolk; det skulle holde op til 100 miles af uddannelse af en uge (blokely). Den desgine var enestående som ingen anden. Med Bowerman track viden, det gjorde at designe lettere. Nøglen til komforten i skoen ligger i sålen. Den tykke gummisål blev lavet til durabillity. Den hævede hæl hjælp reducerede skader såsom akillessene stammer. Sneaker er også temmelig lys sammenlignet med de fleste løbesko på den tid. 
Siden sin oprindelige udgivelse, har Nike Cortez skiftet mere fra en løbesko til en afslappet sko. Samlet set har sneaker vist sine gaver gennem mange tidsaldre. Nike Cortez har været relevant i over 40 år. Vær sikker på at cop dig et par snart. "Og guffe dine shoestrings i, kan ikke starte callin dig en pooputt".

For at finde ud af mere information, tjek;Nike Cortez 1 løbesko

没有评论:

发表评论