2014年12月30日星期二

Performance Training Modeller

Mens min præference for løbesko forvrænger Mod Lightweight og Performance Training Modeller, jeg indse, at ikke alle er på Less is more Boat Når det kommer til sko. Derfor æ fortsat dække Traditionelle sko Skulle sko virksomheder sende My Way. Indrømmet min tid i dem vil være minimal, men æ stadig kunne give dig nogle Feature Write-Up og give dig en objektiv Input.
Med det sagt lad os starte med The Lunar Glide + 4. En af de mest populære modeller produceret af Nike, har Lunar Glide salgsargument altid været på det er blanding af stabilitet og letvægts polstring. Have oplevet Tidligere versioner før min switch til mindre opbygget sko, kan jeg sige, at 4 er den bedste udgave For The Glide endnu. Lettere, tættere på jorden og en bedre Øvre. The Olive Green And Yellow colorway går godt sammen Too. Men med hensyn til pasform og fornemmelsen, det er Decidedly forskellig fra Pegasus Og Vomero. The One Piece Lunarlon Ydersål har aldrig været den mest fleksible omkring. On The Lower Profileret Lunaracer, stivhed er ikke så meget en faktor, men på en tykkere Mellemsål Stack, vil det reducere den naturlige bevægelse af fødderne under Foot Transition. Ifølge The Runningwarehouse Website, The Lunarglide + 4 vejer 9,3 ounce For A Størrelse 9 og har en 11mm Drop. Næppe Stuff overgangsbestemmelser Shoes Men Imponerende Letvægts for en traditionel model. 
Andet end den vægt, den anden vigtige ændring er at The Upper. Væk er flere lag af syntetiske varer og hård plast af den tidligere version og i deres sted, et simpelt åndbart stof-lignende materiale, som jeg gerne Nike vil lægge på deres Racing Models. De runde snørebånd er gevind gennem stærke fibre, der løber ned siderne af Upper at ombryde omkring dine fødder. Det blødere og åndbar Og jeg er helt sikker Fans Of The Past Glide vil blive glad. En god gennemførelse.

2014年12月29日星期一

Barfodet-lignende føler

Kæmp gennem de mest udfordrende træning i komfort! Nike Free TR Connect 2 tilbyder et let design og avancerede dæmpning teknologier til at understøtte dine fødder og holde dig behageligt og fokuseret under lange eller intense sessioner.
En let træning sko er designet med et internt støttesystem og not mellemsål for øget stabilitet på en række ujævne overflader. Den fleksible konstruktion og Free TR Connect 2 sål skaber en barfodet-lignende føler, der bidrager til at styrke lavere kroppens muskler, maksimere fordelene ved hver træning.
Uanset om du laver cardio, kerne, kredsløb uddannelse eller andre gym træningsprogrammer, dette Free TR Connect 2 sneaker designet til flerstrenget bevægelse med en let, åndbar mesh øvre, der tilbyder overlegen støtte. Nike Free platform giver fleksibilitet og trækkraft med en barfodet føler, mens Flywire teknologi og en indre muffe låne dynamisk støtte og lun, sikker Lockdown.
Når du træner, dine bevægelser er ikke ofte bare frem og tilbage, de er også fra side til side. Takket være et internt strukturel støtte system, TR Connect 2 muliggør multi-directional bevægelser som aldrig før. Inspireret af Nike Free 5,0, ydersål prale dybe flex riller på en innovativ mønster for at forbedre din naturlige udbredelsesområde bevægelse med hvert skridt.
Phylon mellemsål med Nike Free 5.0 specifik fleksibilitet for naturlig bevægelse. 
Ydersål med strategisk placerede gummi bælg, der tilbyder pålidelig trækkraft indendørs eller udendørs. 
Udtagelig indersål.

2014年12月28日星期日

Converse Den klassiske stil

Såler af Chuck Taylor Converse All Stars er tynde og flade, hvilket gør dem til et godt valg for mange CrossFit aktiviteter. De har været rundt i årtier og kommer i en række forskellige farver, så atleter kan vælge at få det klassiske look. Mens de ser godt ud, kan de ikke vare så længe som andre CrossFit sko, så du måske ønsker at bestanden op på dem.
Snørebånd til Chuck Taylors kan snøret stramt, tilbyder god fod stabilitet. De kommer også i en høj top, som kan tilbyde stærkere ankel stabilitet for dine elevatorer. Mænd kan prøve på forskellige størrelser; mænd får ofte at vide at bestille en halv størrelse ned fra deres normale størrelse, mens kvinders sko er mere tro mod størrelse.
Den lave profil og lette vægt gør Chuck Taylor Converse All Stars et godt valg for mange CrossFit aktiviteter, herunder dobbelt unders, kasse hop, burpees, squats og roning. Deres tynde hårde såler også gør dem til et godt valg for vægtløftning. Da de er så lavt til jorden, kan atleter føler, at deres hæle skubbe ned i gulvet, da de squat, dødløft, snatch, eller ren. De kan ikke være det bedste valg for ivrig løbere, da de ikke tilbyder meget svangstøtte. Converse kan ikke være det bedste valg for reb stigninger, men du måske ønsker at prøve dem ud for selv at afgøre.
Med den klassiske Converse stil, kan Chuck Taylor All Stars bæres afslappet uden for gymnastiksalen (eller formelt - Jeg har set mange bæres med tuxes i bryllupper!). Den Chuck Taylor Converse All Stars kan bæres i gå-og vandreture, men for længere distance kørsler (5k og derover), finde en løbesko med støtte. Hvis du er en ekspert på positur kører, kan du være i stand til at slippe af sted med det, men start ikke ud at køre lange afstande i dem.
Samlet set Chuck Taylor Converse All Stars er et godt valg for CrossFit atleter. Mens de ikke var designet til CrossFit (de blev skabt i begyndelsen af 1900'erne!), Deres design tjener CrossFit atleter godt. De er alsidige nok til de forskellige bevægelser, der er involveret i WODs. De er et godt valg for vægtløftning, holder dine fødder tæt på jorden med en hård sål. Og du kan bære dem ind og ud af kassen. De er også meget billigere end andre CrossFit sko, der kører omkring $ 50 et par afhængigt af hvor du køber dem. Ikke dårligt for et design, der har eksisteret i årtier!

For at finde ud af mere information, tjek;Stabilitet Converse All Star Sko

2014年12月26日星期五

Smooth leather

The timeless hoops styling of the Vandal is present, from the soft nylon upper to the ankle-strap, but in a certain luxe, high-fashion bent. A subtle pebbled finish adds ornate detail to the base of the gold upper, while matching pebbled leather is overlaid on the toe and Swoosh, and smooth leather works the eyestay and strap — style-driven to the last.
These men Vandal Hi trainers from Nike comes with a classic ankle with patent finish panel, embossed all-in Swoosh plus Velcro ankle strap. More details: embroidered Nike branding on the heel tip, brought chunky textured midsole and woven brand tab on the tongue to finish.
A luxurious leather, synthetic and / or textile upper provides support and smooth appearance. 
EVA foam midsole offers stable, durable cushioning. 
The solid rubber outsole provides excellent traction.

2014年12月25日星期四

Review Nike Free 5.0 Løbesko

Last Night Jeg gik til den lokale Nike Sporting Goods at afhente et par af Nike Free 5.0 2014. Jeg forsøgte oprindeligt på et par i str. 38, hvilket er hvad jeg havde i den tidligere version, og de følte en smule lang. Jeg bedt om at Prøv En 37, og jeg straks bemærket, at der var noget galt. Der er en Svejst overlay, der strækker sig kontinuerligt fra sålen på hver side op og på tværs af bunden af Lace Row. Overlays som denne er fantastisk til at give støtte til en øvre, men problemet er, at de Don 'Stretch. Der er ingen Give. Og når de strækker sig kontinuerligt over hele Upper af en sko de kan skabe et Point Of begrænsninger. Hvis din fod har en større omkreds end The Tunnel Oprettet Af Overlay, vil det grave i din mund Da det gør Stretch.
I størrelse 37, Dette Overlay var så stram at det faktisk var Grave Smerteligt Into My Foot. Jeg begyndte at få flashbacks til Min erfaring med forfoden Band On The Original New Balance MT10. Det er uheldigt, fordi forfoden Of The New 5,0 er rummelig, elastisk, og føler stor, og jeg tror Størrelse 37 var en bedre Fit. Jeg likvideret Taking the 38 hjem, og havde planer om Running I dem i dag, men da jeg forsøgte dem på denne morgen jeg kunne stadig Feel Distinct pres fra The Band selv i større størrelse. 
 
Min erfaring siger mig, at når du føler noget Tydeligt Off i en sko, det er nok ikke et godt match. Hvis jeg kørte i Them Jeg Wouldn'T kunne vende tilbage dem, så æ har besluttet, at de går tilbage til The Store Ubrugt (æ snup et par The Free Flyknit 4,0 'S når de kommer ud i stedet). Jeg havde en dårlig oplevelse med den samme fornemmelse i Old Nb MT10'S at det er bare ikke risikoen værd (Det er underligt, jeg har næsten et fantom Sensation i dette område Som jeg sidder her Iført En helt anden Shoe - lidt ligesom en Food aversion, der udvikler et tilfælde af salmonellaforgiftning). 
 
Mit gæt er, at mennesker med smalle fødder, eller dem, der har en forholdsvis lav volumen forfoden vil ikke have en problem, og Free 5.0 2014 vil fungere fint. Mine fødder er gennemsnitlig bredde (jeg kan passe Fin Into Mest Racing Flats, som synes at være Snæver), men kan være lidt større mængde end Gennemsnit (IE, Taller top til bund). Således omkredsen af min fod på dette område Overgår omkreds Tunnel Oprettet Af denne restriktive Overlay, og dermed er en no-Go For Me. Så min Rec ville være, at hvis du har en bred fod, eller en tyk Foot fra top til bund, kan disse sko ikke arbejde for dig Enten (og hvis du havde et problem med forfoden Band On The Nb MT10, holde sig væk Sure!). Smal eller lav lydstyrke, Du er sandsynligvis god til at gå. 


Hvad frustrerer mig ved dette er, at skoen ellers ser ud og føles fantastisk. Jeg elsker den nye sål og forfoden er rummelig og har en dejlig Elastisk føler for det. Hvad mere er, kan problemet være så let ordnes ved blot at tilføje et mellemrum på stretchmateriale Into The Overlay Strap (Måske ved foden af The Lace Row) for at tillade udvidelse til en større mængde Foot. Virker som noget, der skulle have været fanget og rettet i udviklingsprocessen. Jeg håber, at de Flyknit Upper On The New Free 4,0 vil klare sig bedre. We'Ll Se! 
 
Hvis du har en bred eller høj-Volume Foot And Du kan samtidig lade prøvet på The New Free 5.0, ville jeg være nysgerrig efter at høre, hvis Du kan samtidig lade havde en lignende oplevelse?


2014年12月24日星期三

Nike Free 3.0 V4 - Vores Take

Big Opdateringer

New Upper Tech: En Sømløse, Ultra-Tynde Øverste Materiale Kaldet Nanoply Dækker Det Meste Af Stræk Mesh Øvre, Hvilket Giver Ekstra Struktur På Centrale Områder.
Mere Flex: Selvom V4 Har Strammere Huller Mellem Siping Af Sin Platform, Det Forbedrer Fleksibiliteten I Den Tidligere Free 3.0 Med Tilføjelse Af En Transtarsal Flex Groove, Der Kører Længden Af Skoen.
Lavere Drop: Nike Sænkede Hæl-Til-Tå Dråbe Free 3.0 V4 Ved At Hæve Op Forfoden Stakhøjde Ved 3mm.

Road Test 

The Free 3,0 V4 Fortsætter I Traditionen Af Free-Serien Til At Give Enestående Fleksibilitet, Der Lader Din Fod Bevæger Sig Naturligt. Men Du Behøver Ikke Forveksle Dette Med En Nær-Barfodet Sko - Alle Vores Testere Rapporteret Følelse Temmelig Adskilt Fra Jorden I Denne Nike. Det Er En Fordel, Hvis Du Vil Gemme Dine Fødder Fra Grus, Snavs Og Andre Farer Vejene Har At Tilbyde.

 Den Fladere Platform Free 3.0 V4 Hjælper Midten Og Forfod Strejkende Komme Ind I Deres Groove Lidt Bedre, Men Da Nike Ikke Sænke Hælen Stabelhøjde, Testere Fundet Skoen Til At Arbejde Lige Så Godt Som Tidligere Modeller For Hæl Strejkende. Ligegyldigt Hvor De Landede, Testere Værdsat Meget Lineær Progression Til Tå-Off.

 Jo Mere Strømlinet Udseende Free 3.0 V4 Bærer Igennem Til Fit Af Overdelen. Skoen Giver Ikke Din Fod En Hel Masse Vrikke Værelse. Den Tætte Pasform Kontraster Lidt Fra Free 3.0 V3, Som Havde En Mere Elastisk Øvre Materiale, Der Følte Sig Tæt På, Men Aldrig Snærende. Testere Lide Udseendet Af Den Nanoply Overlay, Men For Det Meste Ønsket En Lidt Mindre Struktur, Især I Forfoden Ved Foden Af Snørebånd. Skoen Føles Også Mere Forankret På Plads I Hælen End Den Tidligere Version. Samlet Pasformen Er Et Godt Match Til Løbere Med Smalle, Lav Volumen Fødder. 

For at finde ud af mere information, tjek;Nike Free 3.0 V4 Løbesko

2014年12月23日星期二

Blog Nike Cortez

I 1972, en sneaker perle var kaj. Nike Cortez var den første officielle track sko, designet af en olympisk spor træner, Bill Bowerman. Det sneaker var designet til at give løbere en mere comfortbale løbesko, til at hjælpe med Loong afstande og ujævnt terræn. Det sneaker blev udgivet først under OL 1972. I samme år, Blue Ribbon Sports gjort det navneændring til hvad der nu er Nike. 
Sprøjtede over den øverste på denne søde spark er fest-værdig, kinesisk-inspirerede hest grafik, der giver den klassiske silhuet en festlig look. Og selvfølgelig, læder Nike Swoosh og fanen hæl tilføje en præmie vibe til denne sneaker. Tilbydes i tre syge colorways, Nike Cortez YOTH har noget for enhver smag. 
Nike Cortez hjælp kick off Nike succes. Det var mest populær på grund af OL i denne år.Den Cortez var designet til at tage belastningen af gentagne drift af sportsfolk; det skulle holde op til 100 miles af uddannelse af en uge (blokely). Den desgine var enestående som ingen anden. Med Bowerman track viden, det gjorde at designe lettere. Nøglen til komforten i skoen ligger i sålen. Den tykke gummisål blev lavet til durabillity. Den hævede hæl hjælp reducerede skader såsom akillessene stammer. Sneaker er også temmelig lys sammenlignet med de fleste løbesko på den tid. 
Siden sin oprindelige udgivelse, har Nike Cortez skiftet mere fra en løbesko til en afslappet sko. Samlet set har sneaker vist sine gaver gennem mange tidsaldre. Nike Cortez har været relevant i over 40 år. Vær sikker på at cop dig et par snart. "Og guffe dine shoestrings i, kan ikke starte callin dig en pooputt".

For at finde ud af mere information, tjek;Nike Cortez 1 løbesko

2014年12月21日星期日

Review Nike Air Max Tailwind 6

Nike Air Max Tailwind 6 løbesko Giv lydhøre dæmpning With A Cushlon Skum mellemsål Og Dual Air-Sole enheder under hæl og forfod. En Engineered Foam Upper tilpasser sig formen på din fod, og en Mesh Overlay Giver fremragende ventilation. The Shoe også funktioner Deep flex riller, øge en naturlig vifte af bevægelse og Tillade din fod til at bevæge sig mere frit. 
 
Tager Polstret komfort til det næste niveau, Nike Air Max Tailwind 6 giver en solid base for din Gym Sessions Og er et must have til fitness fanatikere. 
 
En stilfuld Runner, der tilbyder støtte du har brug for hvert eneste tænderskærende Mile, The Tailwind 6 har et let mesh og syntetisk øverste, der giver Åndbarhed On The Move. 
 
Robust nok til at håndtere Tough træning regimer, The formstøbt skum indersål Sikrer bløde landinger grund af de mange Synlig Vinduer af luft, viser off dæmpning Inside. Endelig BRS 1000 carbon gummi hæl tilskynder en mere naturlig Stride og Enhanced gangart. 
 
Par Disse løbesko med shorts og en Nike Tailwind T-shirt til en strømlinet Workout udseende som du forbereder at skubbe din krop til det yderste. 
 
Nyttige oplysninger: 
 
Low-Profile Air-Sole Units - På hæl og forfod for dæmpning. 
Ultra-tynde Mesh Overlay Og strategisk placerede perforeringer - For Forbedret åndbarhed. 
Deep flex riller - giver en naturlig vifte af bevægelse og fleksibilitet. 
Blød, loppetjans skum mellemsål - Tilbyder en stor blanding af lydhøre dæmpning og holdbarhed. 
Udviklet Foam Upper - For Adaptive support. 
Gummisål - Med Waffle mønster for trækkraft og holdbarhed. 
 
 
Nikes revolutionerende Air-Sole enhed fundet vej til Nike Fodtøj i slutningen af 70'erne. I 1987, Nike Air Max 1 debuterede med synligt Air i sin Heel, Tillade Fans Mere end blot fornemmelsen af Air-Sole Comfort-Pludselig De kunne se det. Siden da har Next-Generation Nike Air Max Sko bliver et hit med atleter og samlere ved at tilbyde Slående Farvekombinationer og pålidelig, let dæmpning.

2014年12月19日星期五

Nike Roshe Run løbesko

Den Roshe Run næppe brug for nogen forklaring for de fleste, men hvor popularitet har overtaget inspiration NIKE Roshe Run er sakket bagud. Inspireret af meditationspraksis og begrebet Zen den Roshe Run indbegrebet enkelthed i både design og funktionalitet. Ethvert aspekt af skoen gennemtænkt afspejler Zen koncept: en modificeret Waffle ydersål lavet til at ligne trædesten, en indlægssål, der afspejler en raked klippehave, og lidt forskellige mellemsål side længder-en sammenstilling af alvor og leg. Designet har vist sig at være en yderst populær og alsidig livsstil sko.
Nike præsenterer denne nye silhuet til deres NSW rækkevidde, som er inspireret af både teknisk drift og forsimplede styling. Den Roshe Run bruger en letvægts Lunaron og EVA skum sål for holdbarhed og stabilitet, og er udstyret med en fuld mesh overdel med sømløse Swoosh side branding. Det omfatter også broderede øjer, mærkevarer hæl og tunge faner med afrundede snørebånd.
En ned side til denne sko er, at da materialet er så let og tynd, er det ikke en meget god vinter sko. Jeg har for nylig havde minen til Schalmont fodboldkamp og frøs mine tæer af. Aldrig bange selv, har Nike kommet ud med en Roshe Run winterized støvle med ruskind og tykkere materialer. Vide, hvordan comfy regelmæssig par er, kan jeg nødt til at købe de Roshe støvler så godt.
Dette er absolut en sneaker jeg anbefale da det er billigt, komfortabelt og stilfuld.

For at finde ud af mere information, tjek;Nike Roshe Run - en sneaker anmeldelse

2014年12月18日星期四

Reebok løbesko

Reebok har været en skomærke jeg har været bekendt med hele mit liv. Reebok har netop udgivet den klassiske GL6000 løbesko, for både mænd og kvinder, Denne genudgivne design, og byder på en ikonisk silhuet.

Williams skabte særskilte Livet som et middel kreativt for at meddelt unikke historier og koncepter. Med dette i tankerne til at falde sammen med den officielle lancering af »særskilt Life tørvarer 'Williams allieret sig med Reebok om deres GL6000 silhuet. Del af en fire pakke Williams anvender førsteklasses materialer til GL6000 - med et præget læder overdel med ballistiske mesh underlag. Dual branding, kan ses på den mediale og laterale sidepaneler med yderligere branding beliggende på camo foret sål. Pebble farvet ble ruskind bruges på Reebok branding på sidepanelerne fuldfører hvide mellemsål og gummi ydersål. Yderligere detaljer omfatter gummi swing-tags, kniplinger Låse & det ekstra sæt snørebånd.

Genoplive dit engagement til klassikerne genudgivet med GL 6000 løbesko. Med en ikonisk silhuet, TPU heelclip og afsmitningsfri ydersål, denne sko er klar til at gå hvor som helst, når som helst, for evigt.

Blødt ruskind øvre for komfort og støtte 
Low-cut design for bevægelsesfrihed 
TPU heelclip til rearfoot støtte og stabilitet 
Ikke-mærkning ydersål for multi-overflade trækkraft og holdbarhed

For at finde ud af mere information, tjek;Reebok GL6000 løbesko

2014年12月16日星期二

Blog Nike Air Max 2013 NSW

Fra den første forekomst af Synlig Luftpudesystem nu i de nye løbesko Nike Air Max 2013 udviklede NSW Fleksibel Festival hele Lights hånd pude, Året 25, Air Max serien genopbygget sige efter at alle former for forvandling Bare for løbere fødder kan Højere Bly komfort, lys , vibrationer og lydhørhed, men med den nye Nike + teknologi, der kan gøre dine fødder om et bidrag højdepunkter i konvojen Stærkeste teknologi.
Støtte kraft 
Nike Air Max 2013 Sneakers NSW Hvis Jiaogan samles med støtte fra undergravende kræfter med top designet sko Øvre backup-teknologi til fuldt fit fødder, altid i den bedste tilstand til at hjælpe dig at åbne dine ben ridetur. 
Kjole Sense 
Jeg fokuserer på beskyttelse af Nike Air Max 2013 NSW løbesko at bære den samme opfattelse stræben efter perfektion, som Air Line (Flywire-) teknologi og en bred vifte af åndbar mesh øvre Sammen gøres for at skabe en fod hidtil uset lethed og åndbarhed støtte Passe Jiaogan så dine fødder nemt kan flytte for at vinde magten.
Dæmpning 
Hans navn sko, Nike Air Max 2013 løbesko NSW hjerte med kraftfuld hele håndfladen Air Max Nike Air teknologi, blød, selektiv dæmpning Vigor Buffer udførelse af kropsfunktioner og løse den næste sportslige præstationer, hjælper løbende ajourføring personlige bedste Running Records.
Håndtag 
Waffle ydersål kombineret med carbon gummi hæl BRS1000 Skabe First Class greb og holdbarhed til at hjælpe dig med nemt at Regel Overalt mere galop altid uovervindelig tillid. 
Syntetiske materialer og Letvægts åndbar mesh øvre 
Fuse teknologi og perforeret sko giver lys fleksibilitet og støtte en følelse af komfort 
Reflekterende Swoosh logo 
Blødt skum mellemsål giver let dæmpning 
BRS1000 carbon gummi ydersål Heel formet vaffel-greb og slidstyrke Effekt 
Kan bruges med Nike + teknologi brug anvendes

For at finde ud af mere information, tjek;Review Nike Air Max 2013 NSW

2014年12月15日星期一

Nike Cortez løbesko

Ét af First Nike Sko, Cortez er en legendarisk Run Oprettet af Bill Bowerman Tilbage i 1972 årtier senere, har denne sneaker ikon blevet moderniseret flere gange i forskellige farver, materialer og temaer. 
Dette Cortez V2 tilføjer et moderne touch et ikon. Kastede i en dyb Free flex riller som i sålen giver et blødere og mere naturligt ride til bæreren, deraf navnet "Nm" Aka Natural Motion. 
Patches set fra 3M reflekterende materiale i hele sko på tå, hæl og sål for meget nødvendige synlighed Uanset om du er på en Kør eller kører i byen. Med rene linjer, en slank silhuet og skøre Kulturel relevans, er det ikke underligt Nike Cortez Opdateret for denne generation. Cop din par moderne klassikere.


flere detaljer 
Kernelæder eller letvægts vandtæt øvre, at skabe et unikt look og behagelig pasform 
EVA mellemsål for let dæmpning og stød beskyttelse ydeevne 
Gummi ydersål med sildebensmønster greb skygge, skaber enestående greb og holdbarhed 
Natural Motion design reducerer overlejringer i flex-zoner, så din fod kan bevæge sig frit
Cortez oprindelse 
Nike Cortez er Bill Bowerman førte de første Masters, let konsistens og perfekt blanding af fremragende vandtæt, en klassiker, så alle design er second to none. I 1972 er det bemærkelsesværdigt og hidtil usete Dæmpning System Integration, Performance Uovertruffen hastighed grundlægger af feltet af løbere, og blive landets mest populære Sparks Liaoyuanzhishi løbesko. Det er usædvanligt lyse Classics at offentliggøre en bølge af bevægelse Swept oprette din historie walking kropsholdning And Glory West, bærer den dominerende art i gaderne i Los Angeles. Siden da Nike Cortez Put Absolut dominans løbesko, hvoraf ingen kan transcendere