2015年1月8日星期四

Nike Shox Turbo For holdbarhed

Denne sko er et perfekt par sneakers, foruden smukke udenfor, er den mest centralt smukke komfort. Komfortabel er vabler og andre hudproblemer, reducere motion kan forbedre elasticiteten, men kan også forhindre ankel injury.A pålidelig atletisk træner med lys Flywire teknologi og lydhør dæmpning, der excellerer på hårde overflader, Nike Shox Roadster Shoe giver strømlinet støtte og fremragende beskyttelse mod stød. Fordele Mesh øverste for åndbar komfort Syntetiske overlays og Flywire midfoot paneler for fremragende let støtte fuld længde Phylon mellemsål med Nike Shox kolonner for holdbarhed, lydhør dæmpning og en jævn kørsel Flere detaljer Fuld indre manchet for et overdådigt pasform og føler. Gummi ydersål med flex riller for øget fleksibilitet og en smidig, effektiv skridtlængde Nike + klar.
Lettere og stærkere på 
Nike Shox Turbo løbesko var forgængeren med et opdateret skum i hælen for mindre vægt. En mesh øverste giver god åndbarhed, mens fire-kolonne Nike Shox dæmpning giver en jævn ride.
fordele 
Mesh overdel med syntetisk overlays målrettede og gennemskinnelige film til let støtte og stil 
Nike Shox fire kolonner polstring enhed med opdaterede kompositskum i hælen for lettere vægt 
Phylon forfod for nar Responsive 
Gummi ydersål med flex riller for holdbarhed og naturlig bevægelse
Nike Shox 
En revolution i dæmpning og beskyttelse mod stød. Nike Shox teknologi giver et optimalt miljø for dæmpning, en langsommere loading effekt (som hjælper med at reducere risikoen for konsekvensanalyser skader) og en unik følelse. Den meget elastiske skum i Nike Shox kolonner er lavet af energieffektive materiale, der forbedrer holdbarheden og foråret.

没有评论:

发表评论