2015年1月7日星期三

Den klassiske stil Adidas

I slutningen af foråret 2012 , adidas løbesko stadig kølig brise blæser , indførelse af en ny generation af adidas CLIMACOOL Freshride . Som navnet antyder, er dette en afstand , og CC Ride , noget der ligner Adidas CLIMACOOL Freshride flere nye elementer indført på grundlag af CCRide.First fremmest har multi sektion design af formen af larver blevet annulleret og erstattet af en global glat øvre og ClimaCool mesh materiale med fremragende permeabilitet, hvilket resulterer i mere fremragende end CC Ride , varme ventilation effekt . Laboratorie data indikerer, at når kroppen temperaturen faldt fra 37 til 36 løbere til at nå de fysiske grænser for tid vil være i stand til at udvide 50 . Den under materialet af ultra åndbar netoverfladen , er det den struktur af at et lag af inspiration stammer fra blade tekstur, hule design i i at sikre varmeafledning på samme tid , men også for de overdel til at give tilstrækkelig støtte . Desuden nye dobbelte overdel til sko brydningsvinklen , der viser en stærk refleksion effekt i kørende proces .

Bruge den nyeste CoolEver foring til adidas adidas CLIMACOOL Freshride internt nemt at skabe friktion med foden område at give den bedste køling og fugtspredende effekt , hvilket i høj grad reducerer ubehag på grund af fugt, og reducere forekomsten af vabler og andre betingelser chance . På udformningen af løbesko hæl , den nye CC Fresh Ride , for yderligere at styrke bærekomfort. Ud over den side af de tre striber mere skinnende reflekterende materiale end den foregående generation, den overordnede form af design og ydersål design , CC Fresh Ride , dybest set arvet den klassiske stil af sin forgænger.
Modne udseende, med mere sofistikerede materialer og design , CC Fresh Ride , vil helt sikkert fortsætte med at skrive adidas af ClimaCool løbesko myte serien.
Mesh øverste med ClimaCool-teknologi giver 360-grader af åndbarhed.
Letvægts syntetiske overlejringer.
Plush tungen og krave for ekstra komfort.
Åndbart stof foring hjælper væge fugt væk fra foden for en stor in-sko føler.
Aftagelig, anatomisk formede indersål tilbyder lette fode dæmpning.
Leddelt mellemsål giver mulighed for optimal fleksibilitet.
Nonmarking gummi ydersål giver let dæmpning.
AdiWEAR ydersål materiale placeres i høj slid områder giver længere holdbarhed lige der, hvor det er nødvendigt.
Træk fanen hælen for let on / off
Triple-stribe logo detalje

没有评论:

发表评论