2015年1月22日星期四

Ekstremt Fleksible

Adidas Energy Boost W Textile Sko
Forestil Det Bedste Løb , Du Nogensinde Har Haft. Nu Er Billedet Det Lettere, Hurtigere Og Med Mere Energi. Den Helt Nye Boost Mellemsål På Disse Damesko Giver Dig En Utrolig Blød Og Hoppende Føler, At Er Ikke Over- Polstret , Så Du Kan Køre Lige Forbi Din Nuværende Pb , Før Du Selv Vidste Du Bestået Det. Den Tech Fit Øvre Har En Sømløs , Sok -Lignende Pasform , Der Strækker Og Bøjer Som Du Løber, Og En Tpu Bur Giver Foden Stabilitet. Med Torsion System Støtte I Mellemfoden Og En Stabil Hælkappe .
Andre Nye Teknologiske Fremskridt, Adidas Har Gjort Omfatte Indarbejde Techfit Teknologi I Deres Kører Sko Overdel . Techfit Er En Let, Men Stærkt Materiale , Som I Denne Sko Er Med Til At Støtte Foden Ved At Være Ekstremt Fleksible Og Er Mesh Foret For Optimal Åndbarhed. Svejste Overlejringer Også Bidrage Til At Forbedre Pasformen Af Skoen Samt Holde Den Sømløse Øverste Så Let Som Muligt.
Energi Capsule Boost Mellemsål - Hvert Skridt Bliver Opkrævet Som Boost Mellemsål Absorberer En Del Af Energien Fra Din Footstrike Og Oplader Den I Fremdrift
Techfit Upper Support - Den Sømløse Øverste Understøttes Af Techfit Materiale , Som Giver Dig En Fleksibel Alligevel Sikker Fornemmelse Omkring Hele Din Fod.
Fleksibel Tekstil Upper - Tekstil Øverste Er Let Og Er I Stand Til At Tilpasse Sig Formen På Din Egen Fod Sikrer En Behagelig Pasform.
Svejste Syntetiske Overlays - Forbedrer Pasform Og Styrken Af Den Øvre Og Hjælper Fald Øvre Vægt Yderligere.
Ekstern Hælkappe - For En Lun Hæl Pasform Og Komfort I Bevægelse Med Øget Støtte Og Stabilitet.
Adiwear - Ydersål Gummi, Som Er Meget Slidstærkt Og Tilbyder Fremragende Modstandsdygtighed Over For Skader .
Mellemsål Temperaturbestandighed - Den Boost Mellemsål Er 30% Mere Temperatur
Modstandsdygtige End Traditionelle Eva Sammensatte , At Holde Fornemmelsen Af Undervisere Den Samme, Og Gør Det Muligt At Holde Længere Med Skiftende Forhold.

没有评论:

发表评论