2015年1月3日星期六

Moderne klassikere

Ét af First Nike Sko, Cortez er en legendarisk Run Oprettet af Bill Bowerman Tilbage i 1972 årtier senere, har denne sneaker ikon blevet moderniseret flere gange i forskellige farver, materialer og temaer. 
Dette Cortez V2 tilføjer et moderne touch et ikon. Kastede i en dyb Free flex riller som i sålen giver et blødere og mere naturligt ride til bæreren, deraf navnet "Nm" Aka Natural Motion. 
Patches set fra 3M reflekterende materiale i hele sko på tå, hæl og sål for meget nødvendige synlighed Uanset om du er på en Kør eller kører i byen. Med rene linjer, en slank silhuet og skøre Kulturel relevans, er det ikke underligt Nike Cortez Opdateret for denne generation. Cop din par moderne klassikere.

 
flere detaljer 
Kernelæder eller letvægts vandtæt øvre, at skabe et unikt look og behagelig pasform 
EVA mellemsål for let dæmpning og stød beskyttelse ydeevne 
Gummi ydersål med sildebensmønster greb skygge, skaber enestående greb og holdbarhed 
Natural Motion design reducerer overlejringer i flex-zoner, så din fod kan bevæge sig frit
Cortez oprindelse 
Nike Cortez er Bill Bowerman førte de første Masters, let konsistens og perfekt blanding af fremragende vandtæt, en klassiker, så alle design er second to none. I 1972 er det bemærkelsesværdigt og hidtil usete Dæmpning System Integration, Performance Uovertruffen hastighed grundlægger af feltet af løbere, og blive landets mest populære Sparks Liaoyuanzhishi løbesko. Det er usædvanligt lyse Classics at offentliggøre en bølge af bevægelse Swept oprette din historie walking kropsholdning And Glory West, bærer den dominerende art i gaderne i Los Angeles. Siden da Nike Cortez Put Absolut dominans løbesko, hvoraf ingen kan transcendere

没有评论:

发表评论