2015年1月11日星期日

Letvægts polstring Nike Free

Den ultra-lette Nike Free TR 2 Træningssko giver fremragende Connect Halt og en barfodet følelse med dybe flex riller Inspireret af Nike Free 5.0 + og med blonder Integreret Lys kabel.
Slut med jorden som aldrig før i Nike Free 5.0 Nike Free TR Inspireret Connect 2 løbesko. Designet til seriøse bevægelse, uanset om du er i en uddannelse klasse eller ramte cardio maskiner, disse sneakers tilbyder en barfodet føler for bedre ydeevne og mere naturlig vifte af bevægelse.
Nike Free Origins 
Ved at lære at Stanford atleter fra War barfodet uddannelse på golfbanen Universitetet, tre mest innovative og kreative medarbejdere fra Nike Antag en sko, naturen og Vægtløs, ligeledes nøgne fødder Følte selv at udvikle sig. 2.002 eksaminander You en gruppe mænd og kvinder med tryk måling indlægssåler slutter ved dine fødder, hvor man højhastigheds-kameraer, til Billeder fødderne i bevægelse for at affiliate.
Teamet Undersøgt otte år at studere biomekanik køre uden sko. Resultaterne gav en dyb forståelse af foden under naturlige landing vinkel, tryk og tå position, så Nike designere en utraditionel og fleksibel løbesko indefra og ud at bygge.

fordele 
• Let og åndbar mesh med zone-baseret digital print ydeevne for åndbarhed og støtte 
• Intern strukturel støtte for multidirectional bevægelse 
• Phylite mellemsål, der fordobler som en ydersål for letvægts polstring, holdbarhed og lette vægt 
• Deep flex riller i et specialiseret mønster til at øge den naturlige bevægelse 
• gummi bælg på hæl og forfod for flerstrenget trækkraft på forskellige overflader

For at finde ud af mere information, tjek;Nike Free Tr Connect 2

没有评论:

发表评论