2015年1月29日星期四

Cool Sko

Nike Shox R3 sko har forskellige stilarter tilbud på vores Nike sko Outlet. Hver Nike Shox sko omhyggeligt udvalgt af vores personale, kan du nyde den bedste kvalitet af Shox sko. Mænd Nike Shox R3 er behageligt, holdbart og ser godt ud i dine fødder.

produktdetaljer
Holdbar gummi ydersål for stor trækkraft
Phylon mellemsål for lydhør dæmpning når du laver øvelser
Læder og laklæder øvre for et cool look Of Shox R3 Sko
Solid Attitude, Excellent den beton eller vejbelægninger
Tight fit og med ret store buer
Shox kolonner på hælen giver dæmpning og en behagelig pasform
For at forbedre din kondition, løb færdigheder, Nike Shox sko er også meget vigtigt for dit netværk drev sport, der vil gøre dig køre hurtigere og stærkere for den gode funktion.
Med Nike Shox teknologi Fleksibel høj hæl, vil Nike Shox sko giver dig meget fit, god dæmpning og sikker beskyttelse. De er de bedste sportssko i åndbarhed og trækkraft for den bedste behagelig følelse lavet af mesh og gummi.
 
Nike Shox
En revolution i dæmpning og effekt beskyttelse. Nike Shox teknologi giver et optimalt miljø for dæmpning, en langsommere loading effekt (som hjælper med at reducere risikoen for konsekvensanalyser skader) og en unik følelse. Den meget elastiske skum i Nike Shox kolonner er lavet af energieffektive materiale, der forbedrer holdbarheden og foråret.

2015年1月28日星期三

Nike Behagelig pasform

Heritage-inspireret look og komfort 
Nike Blazer Suede Vintage sko er en genindspilning af Nikes banebrydende sko fra 70'erne, Opdateret til hverdagsbrug med et tillæg øvre for en retro look og behagelig pasform.
Fordele 
Suede øvre for en præmie pasform og føler 
Autoklave konstruktion sikringer ydersål til den øverste for holdbarhed og et klassisk udseende og 
Gummi ydersål med sildebensmønster for trækkraft og holdbarhed
Blazer Origins 
Den Blazer blev introduceret af Nike basketball i 1972 og har siden forvandlet til en moderne stil korte. Modning fra en simpel lærred høj top til en læder midten top og afslappet lav top, denne sko bare bliver bedre med alderen.

2015年1月27日星期二

Reebok Kamikaze II Sko

Erste Veröffentlicht in der Mitte der 90er Jahre, Reebok Kamikaze II ist ein Retro Nehmen Sie auf einem ihrer kultigsten Pumps. Diese Version aktualisiert Is Made mit einem haltbaren Leder und Synthetik-Obermaterial für eine stützende Passform, gepolsterte Innensohle für mehr Komfort und eine zuverlässige Rubber Sohle Geben Sie Traction Sobald Made To The Court Jetzt Aktualisiert um Streetwear.
Schuh Dämpfung: EVA-Zwischensohle
Schuh Upper Level: High
Schuhobermaterial : Leder, Kunstleder
Exklusive Universität von Kentucky Colorway, Dropping For The First Time Ever.
Authentic White Leather Gibt Ein Zickzack-Muster über einen blauen Hintergrund.
Vollgummi-Außensohle bietet dauerhafte Traktion Das Reebok Bekannt Für.

2015年1月26日星期一

Adidas Climacool Fremragende Permeabilitet

Adidas Climacool Aerate V5 Løbesko Har Mere Luftgennemstrømning End Nogen Anden Clima Sko Med De Vinklede Ventilationskanaler Af Tpu Hæl Spand Skaber En Jævnere Løb. Skoen Også Holder Dig Kølig Og Tør Med En Svedtransporterende Liner Og En Overdel Af Climacool, Som Giver 360 º Køling. Ventilation Er Også Skabt Med Eva Indersålen Og Climacool Udluftninger I Mellemsålen. Den Leddelte Mellemsål Giver Mulighed For Fleksibilitet, Mens Adiwear Ydersål Ikke Kun Er Afsmitningsfri, Men Forlænger Skoens Levetid Med Høj Slidstyrke.
I Slutningen Af Foråret 2012 , Adidas Løbesko Stadig Kølig Brise Blæser , Indførelse Af En Ny Generation Af Adidas Climacool Freshride Dame . Som Navnet Antyder, Er Dette En Afstand , Og Cc Ride , Noget Der Ligner Adidas Climacool Freshride Flere Nye Elementer Indført På Grundlag Af Ccride.First Fremmest Har Multi Sektion Design Af Formen Af Larver Blevet Annulleret Og Erstattet Af En Global Glat Øvre Og Climacool Mesh Materiale Med Fremragende Permeabilitet, Hvilket Resulterer I Mere Fremragende End Cc Ride , Varme Ventilation Effekt . Laboratorie Data Indikerer, At Når Kroppen Temperaturen Faldt Fra 37 Til 36 Løbere Til At Nå De Fysiske Grænser For Tid Vil Være I Stand Til At Udvide 50 . Den Under Materialet Af Ultra Åndbar Netoverfladen , Er Det Den Struktur Af At Et Lag Af Inspiration Stammer Fra Blade Tekstur, Hule Design I I At Sikre Varmeafledning På Samme Tid , Men Også For De Overdel Til At Give Tilstrækkelig Støtte . Desuden Nye Dobbelte Overdel Til Sko Brydningsvinklen , Der Viser En Stærk Refleksion Effekt I Kørende Proces .

Bruge Den Nyeste Coolever Foring Til Adidas Adidas Climacool Freshride Internt Nemt At Skabe Friktion Med Foden Område At Give Den Bedste Køling Og Fugtspredende Effekt , Hvilket I Høj Grad Reducerer Ubehag På Grund Af Fugt, Og Reducere Forekomsten Af Vabler Og Andre Betingelser Chance . På Udformningen Af Løbesko Hæl , Den Nye Cc Fresh Ride , For Yderligere At Styrke Bærekomfort. Ud Over Den Side Af De Tre Striber Mere Skinnende Reflekterende Materiale End Den Foregående Generation, Den Overordnede Form Af Design Og Ydersål Design , Cc Fresh Ride , Dybest Set Arvet Den Klassiske Stil Af Sin Forgænger.
Modne Udseende, Med Mere Sofistikerede Materialer Og Design , Cc Fresh Ride , Vil Helt Sikkert Fortsætte Med At Skrive Adidas Af Climacool Løbesko Myte Serien.

2015年1月25日星期日

Adidas Polstret Ydeevne

Slanke Stil , Jævn Kørsel : Adidas Porsche Design Sport Bounce: Sl Sko Unleashes Porsche Sportsvogn Designkoncepter Til At Skabe En Løbesko , Der Returnerer Energi Og Slynger Fremad Forslag Til En Uovertruffen Tur .
Beskrivelse:
Rich, Smidig Læder Tilføjer En Præmie Æstetiske Af Polstret Ydeevne .
Bounce Affjedringssystem Returnerer Mere Af Din Energi Til En Jævn, Stabil Kørsel
Fuldnarvet Læder Øvre For Komfort Og Blød Fornemmelse
Perforerede Øvre For Åndbar Komfort
Bil -Inspirerede Suspension Systemet Overfører Lodrette Kræfter I Vandrette Kræfter
Fremmer Fremdrift Gennem En Specielt Udviklet Vippemekanismen
20 Procent Mere Dæmpning Og 15 Procent Mere Elasticitet End Standard
Bounce ( Adidas Technology Footwear ) :
Bounce Teknologi Består Af Dynamiske Elastiske Celler , Individuelt Tunet Til At Give Dæmpning, Vejledning Og Stabilitet , Når Det Er Nødvendigt.
Disse Celler Afbøde Og Stabilisere Under Landing Og Derefter Vende Tilbage Oplagret Energi Til Fremdrift Af Atlet Fremad.
I Modsætning Til Konventionelle Skum Midsoles , Hoppe Celler Viser Overlegen Holdbarhed Over Skoens Hele Levetiden Og Næppe Ændre Deres Egenskaber.

2015年1月23日星期五

Naturlig åndbarhed

Uanset om du er på vej ud til din morgen gåtur eller til tennisbaner , de Elskeres New Balance 574 sko er det perfekte valg. En glat læder øvre giver en naturlig komfort og åndbarhed , mens polyurethan mellemsål tilbyder støtte og plys dæmpning. Ekstraordinære stødabsorbering kommer fra Abzorb teknologi i hælen , så du kan give det din alle , uanset hvad du laver. Din fod vil blive stabiliseret og sikkert gennem den walking gangart cyklus takket være Walking Strike Path og holdbar gummi ydersål
Sport -inspirerede stil til en retro appel.
Overdel af slidstærkt ruskind og mesh.
Polstret krave giver en lun, komfortabel pasform.
Tekstil foring og en polstret fodseng for komfort hele dagen .
Traditionel snøring system med en polstret tungen og NB 574 vævet etiket for klassisk stil og komfort.
Perforeret tå boksen tilføjer åndbarhed.
Encap mellemsål teknologi giver støtte og maksimal holdbarhed.
Dual -lags EVA mellemsål for dæmpning.
Massiv gummi ydersål for lang iført holdbarhed.

2015年1月22日星期四

Ekstremt Fleksible

Adidas Energy Boost W Textile Sko
Forestil Det Bedste Løb , Du Nogensinde Har Haft. Nu Er Billedet Det Lettere, Hurtigere Og Med Mere Energi. Den Helt Nye Boost Mellemsål På Disse Damesko Giver Dig En Utrolig Blød Og Hoppende Føler, At Er Ikke Over- Polstret , Så Du Kan Køre Lige Forbi Din Nuværende Pb , Før Du Selv Vidste Du Bestået Det. Den Tech Fit Øvre Har En Sømløs , Sok -Lignende Pasform , Der Strækker Og Bøjer Som Du Løber, Og En Tpu Bur Giver Foden Stabilitet. Med Torsion System Støtte I Mellemfoden Og En Stabil Hælkappe .
Andre Nye Teknologiske Fremskridt, Adidas Har Gjort Omfatte Indarbejde Techfit Teknologi I Deres Kører Sko Overdel . Techfit Er En Let, Men Stærkt Materiale , Som I Denne Sko Er Med Til At Støtte Foden Ved At Være Ekstremt Fleksible Og Er Mesh Foret For Optimal Åndbarhed. Svejste Overlejringer Også Bidrage Til At Forbedre Pasformen Af Skoen Samt Holde Den Sømløse Øverste Så Let Som Muligt.
Energi Capsule Boost Mellemsål - Hvert Skridt Bliver Opkrævet Som Boost Mellemsål Absorberer En Del Af Energien Fra Din Footstrike Og Oplader Den I Fremdrift
Techfit Upper Support - Den Sømløse Øverste Understøttes Af Techfit Materiale , Som Giver Dig En Fleksibel Alligevel Sikker Fornemmelse Omkring Hele Din Fod.
Fleksibel Tekstil Upper - Tekstil Øverste Er Let Og Er I Stand Til At Tilpasse Sig Formen På Din Egen Fod Sikrer En Behagelig Pasform.
Svejste Syntetiske Overlays - Forbedrer Pasform Og Styrken Af Den Øvre Og Hjælper Fald Øvre Vægt Yderligere.
Ekstern Hælkappe - For En Lun Hæl Pasform Og Komfort I Bevægelse Med Øget Støtte Og Stabilitet.
Adiwear - Ydersål Gummi, Som Er Meget Slidstærkt Og Tilbyder Fremragende Modstandsdygtighed Over For Skader .
Mellemsål Temperaturbestandighed - Den Boost Mellemsål Er 30% Mere Temperatur
Modstandsdygtige End Traditionelle Eva Sammensatte , At Holde Fornemmelsen Af Undervisere Den Samme, Og Gør Det Muligt At Holde Længere Med Skiftende Forhold.

2015年1月20日星期二

En Letvægts Adidas

Teknisk, Let Og Nem At Pakke I Din Rejsetaske, Adidas Daroga Two Mesh Sko Har En Jord-Sensationsprægede Ydersål Og Allover Climacool At Holde Fødderne På En Behagelig Temperatur. En Trin-Ned Ned Hæl Giver Dem Mulighed For At Blive Båret Som En Sko Eller Som En Slip-On.Traverse Byens Gader Og Vildmark Stier Både I Retro-Inspirerede Adidas Daroga Two Mesh Sneaker. Accent Med Klassiske Striber Detaljer, Denne Mænds Vandreture Sko Har En Letvægts Øvre Og Polstret Mesh Tekstil Tungen Og Krave For At Give En Blød, Gnider-Fri Pasform. Den Øvre Og Mellemsål Funktion Teknologi Til Fugt Bevægelse Og Forbedret Åndbarhed, Der Giver Ophold-Cool Komfort, Ligesom Kviksølv Klatrer. Eva Og En Kuperet Fodseng Låne Mund- Cradling Støtte Til Din Skridtlængde. Adidas Outdoor Daroga Two Vandreture Sko Er Færdig Med En Høj Trækkraft Gummi Ydersål Med Multi-Retningsbestemt Lugs For Bedre Greb På En Række Overflader.
Støbt Indersål For En Slip-Fri Pasform Og Komfort Hele Dagen, Monkey Climacool Mesh Mellemsål Kombineret Med Overdel At Levere Fremragende Ventilation Rundt Om Foden, Forstærket Tå Beskytte Foden I Ujævnt Terræn, Top Lejlighed Pakket I Bagagen For Nem Rejse, Høj Trækkraft Gummi Ydersål Giver Et Godt Greb På Våde Eller Tørre Overflader
Det Er Allerede Svært At Få Børnene Op Af Vandet, Og Det Vil Være Endnu Hårdere, Når De Er Iført Adidas Daroga Two Shoe. En Mesh Øvre Er Behageligt, Åndbart Og Hurtigttørrende, Den Climacool Mellemsål Hjælper Med At Holde Små Fødder Kølige Og Gummisål Hjælper Med At Holde Munchkins Oprejst På Slick Terrain.Adidas Daroga To Løbesko Har En Lagdelt Mesh-On-Mesh Climacool Øvre Der Giver Denne Løbesko En Frisk Form. Fleksibel Og Åndbar Med En Anatomisk Pasform Til En Behagelig Tur Under Aggressive Kørsler. Coolever Foring Har En Kløver Formet Garn Til At Styre Varme Og Sved, Reducerer Ubehag Og Øge Ydeevnen.
Adidas Daroga To Separate Vand. Climacool Toppe Mellemsål Kombineret Med Mono Mesh Omkring Hele Din Fod I Stærkt Ventilerede Materialer, Hvilket Gør Dette Go-To Sko Til Trecifret Temperaturer.
Hvis Ja Så Er Du På Det Rigtige Sted. For At Sikre, At Transaktionen Går Glat, Og Alle Kommer Ud Tilfreds, Vil Jeg Give Dig Nogle Tips, Før Du Køber Denne Vare. Så Du Er Ikke Skuffet Efter At Have Købt Den, Og I Overensstemmelse Med Det Produkt, Du Har Brug For. Du Kan Også Finde Prissammenligninger Fra Sælgere, Som Jeg Mødte, Så Du Virkelig Får Den Bedste Pris I Øjeblikket For Denne Store Product.To Finde Den Bedste Pris For Dette Produkt, Bør Du Gøre Sammenligning Priser, Der Tilbydes Af Flere Hjemmesider. Dette Er En Stor Metoder Til At Sikre, At Du Finde Købmand, Der Tilbyder Dig Den Bedste Bargain. Du Skal Huske På, At Prisen Ikke Er Den Eneste Funktion Til At Kigge Efter I At Vælge En Butik. Du Bør Også Overveje Betalingsmetoder, Butikkens Resultater, Tilbagevenden Politikker, Og Kundernes Support.I Tror Adidas Daroga Two Mesh Sko Er En I Alle Bedste Produkt På Denne Hjemmeside. Sit Værd Og Værd Er Rimelig Men Dens Kvalitet Er Høj. Så Jeg Vil Foreslå Dig At Købe. Men Hvis Du Ikke Positivt Om Min Kommentar Youll Være I Stand Til At Kontrollere Kundernes Vurdering På Online Butik Først.
Konklusion
Disse Sko Har Lidt Stiv, Men Behagelig Pasform. Hvis Du Har Slidt Adidas Før, Vil De Være Den Samme Størrelse Du Normalt Wear.Love Pasform, Se Og Føle Af Skoen. Stor Trækkraft. Havde Flere Folk Spørger Mig Om Dem, Og Hvor Jeg Fik Dem.

2015年1月19日星期一

Adidas sikre komfort

Adidas Originals Porsche 911 S samling er resultatet af to brands - Porsche Design og Adidas - at begge har en rig kulturarv , banebrydende filosofier og en passion for håndværk. Begge grundlæggere, professor Ferdinand Alexander Porsche og Adi Dassler bestræbt sig på at producere de bedst mulige produkter , løbende at udvikle og forbedre deres designs. Essensen af begge mærker er indeholdt i denne samling af fodtøj. Inspireret af den sofistikerede, moderne design etos Porsche , Adidas Porsche Design undervisere er et samarbejde , der bringer dig en unik sammensmeltning af luksus og ydeevne. Adidas Originals Porsche 911 S er en stilfuld mid cut træner , som er blevet inspireret af Porsche 911 S , en af de mest berømte biler fra Porsche. Porsche vundet 24 timers Monte Carlo løb tre gange med denne model.
Features en overvejende førsteklasses læder øvre med syntetiske accenter inspireret af Porsche 911 S bil. Det åndbare mesh tungen og den sorte åndbar mesh panel omkring hælen giver ventilation. Også udstyret med en diskret snøring system gennem stof loops, en plastindsats med PORSCHE logo på den udvendige side over mellemsålen , en PORSCHE DESIGN logo trykt på tungen med en Adidas kløverblad og logo trykt under det, og præget Adidas tre striber . I midten cut design giver stabilitet og støtte. Den polstret krave og polstret tungen sikre komfort . Den brandede Porsche -inspirerede gummi ydersål leverer trækkraft og holdbarhed.
Adidas og Porsche branding featured på tungen, hæl og yderside
Polstret krave og polstret tungen sikre komfort
Branded Porsche -inspirerede gummi ydersål leverer trækkraft og holdbarhed
Åndbar Mesh Lining
EVA mellemsål for langsigtede, letvægts polstring
Hæl Stabilizer
Vinter festivaler Trail ydersål

2015年1月18日星期日

Nike Free øget holdbarhed

NIKE FREE RUN + 3 EXT : ULTIMATIVE FLEKSIBILITET OG GENNEMSLAGSKRAFT BESKYTTELSE
Nike Free Run + 3 Ext Løbesko tilbyder en barfodet -lignende tur med dæmpning, trækkraft og fødderne beskyttelse af en traditionel sko . Det har en skulpturelle Phylite mellemsål , der fordobler som en ydersål , hvilket reducerer den samlede vægt og øget holdbarhed.
Få mest ud af dine off-road eventyr, når du træner i Nikes Free Run + 3 Sko. De giver de styrkende fordele forbundet med barfodet løb, sammen med dæmpning, trækkraft og fødderne beskyttelse af en traditionel sko. Komme ind på stier og intensivere din præstation med disse teknologisk avancerede løbesko fra Nike.
FORDELE
* Phylite mellemsål / ydersål for holdbarhed og effekt beskyttelse
* Åndbar mesh og en flerlaget konstruktion for en let , hud - lignende pasform
* Adaptive fit midfoot konstruktion bringer tilpasses komfort
* Waffle ydersål stempler til at absorbere virkningen og tilføje lydhørhed
* Slidstærk carbon gummi under høj slid områder for øget holdbarhed
* Reflekterende Swoosh design varemærke for øget synlighed i svagt lys
HVAD DU BØR VIDE OM NIKE FREE
Nike Frees er anderledes end traditionelle sportssko. De er designet til at lade dine fødder bevæge sig mere frit og naturligt, hvilket betyder, at dine muskler vil gøre lidt mere arbejde end krævet af dem i nogle andre sportssko. Nike opfordrer dig til at vænne sig til dem efterhånden , mere effektiv og mere behagelig oplevelse.

2015年1月16日星期五

Air Mesh Tungen

Gearet Til Mere Komfort Og Mere Magt, Disse Adidas Bounce Five-Star V8 Trainer Camo Sko Forkæle Din Fod Med Eva Dæmpning, Åndbar Luft Mesh Tungen En Og En Bounce Mellemsål Returnerer Energi Til Hvert Trin.
Bounce Giver Optimeret Energi Tilbagevenden Og Step-In Komfort
Syntetisk Læder Øvre For Lette Vægt Og Holdbarhed
Air Mesh Tungen Til Ventilation
Støbt Eva Indersålen For Anatomiske Komfort
Komfortabel Tekstil Foring
Ikke-Mærkning Gummi Ydersål For Trækkraft På Alle Overflader
Grøn Branding, 3-Stribe Logoer Og Moderne Sål Gøre Adidas Titan Bounce Hyper Motion Grøn Sort Mesh Sko Tur Til At Være Ganske Fremragende. Desuden Er De Spark Markedsføres Med Mesh Øvre For Fremragende Åndbarhed. Dine Fødder Kan Også Nyde Blødhed Af Polstret Krave.

2015年1月15日星期四

Ekstra komfort for

Salomon løbesko Xt Hornet er en af New Cross-Country-modeller. Horn Xt står for år med kvalitet og stil. Disse sko er med Salomon Contagrip Ha og den fremragende Ny ydersål. Hvis du kan lide at gøre motion og ikke ønsker at ofre komfort og ydeevne, bør du købe Xt Horn.
Salomon Xt Hornet uddannelse, denne mangfoldighed Tone løbesko fra Salomon er perfekt for dem morgen et must-have for alle fitness freaks derude. Den tå-cap vil holde dig godt beskyttet mod Trail farer, og den komfortable ydersål vil sikre sikker trækkraft på ujævnt terræn. Desuden gummisål giver ekstra komfort for dig
Information om Salomon Sko XT Hornet:
Øvre: Strategisk placerede tekstildele, tåkappe, Quicklace, syet tunge, bagskærm, kniplinger taske, Sensifit
Sole: afsmitningsfri Contagrip
Mellemsål: Sprøjtes Eva
Skabelon: Template Færdig Eve med Ortholite
Kun Konstruktion: Agile Chassis System

2015年1月14日星期三

Komfort og stil

Asics Gel Saga er lavet af materialer af høj kvalitet . Fordi det er lavet til en retro road runner sko , det er virkelig cool, behagelig og nem at håndtere , især når de anvendes i udførelsen af løbetræning . Det har også en modig kontrast , der virkelig er attraktiv for alle individer. der matcher deres personlighed , smag og præferencer. Det er ikke kun lavet med hårde materialer, men også med attraktive , stilfuld, og holdbare. En masse mennesker har det sjovt og tilfredse med deres motion på grund af dens fordele og support på deres fod .
Gøre sin første debut i 1990, Asics Gel Saga er en klassisk løber, der byder på masser af støddæmpning, komfort og stil. Designet til den lange afstand runner, de har en kombination ruskind og mesh øvre, GEL polstret sål, polstret tungen / krave, levende farve accenter, plettet mellemsål, og en holdbar gummi ydersål.
PRODUKT FEATURES
Asics Gel saga er skabt med flere funktioner, der vil helt sikkert passer i din efterspørgsel og behov.
Er lavet med fleksibelt gummi.
Det har også ruskind og syntetisk foring.
Er lavet til mænd og kvinder.
Har en hård og langvarig klud og gummi.
Det er lavet med forskellige farver og størrelser. På grund af dens funktioner, er en masse mennesker nedladende og købe dette produkt.
PROS
Asics Gel saga er lavet perfekt til folk , der udfører kører øvelser regelmæssigt . Det er også de mest pålidelige og holdbare løbesko , at de vil bruge. Det er designet til at beskytte deres fødder fra at have skader samt at støtte leddene , der er placeret i deres mund . Dette par sko er designet til at holde i en lang periode , især når det anvendes og vedligeholdes korrekt. Altid huske, at når du bruger det , du har til at inspicere og rense det , så du vil bevare sit imponerende udseende samt fordelene ved det.

2015年1月13日星期二

Revolutionerende Nike Air Max Sko

Nike Air Max 2014 LG Herre løbesko features manipuleret mesh for let støtte og optimal luftstrøm. En Cushlon mellemsål og fuld længde Max Air enhed giver fremragende beskyttelse mod stød .
Nike Air Max 2014 LG løbesko leverer præmie dæmpning og komfort fra hæl -strike gennem tå -off. revolutionerende sko med en unik farvekombination , glød -in- the- mørke accenter og dit valg af indersålen dæmpning.

FORDELE
Engineered mesh øvre for ventilation og støtte
Strategisk placeret no- sy overlays for søm -fri komfort og et strømlinet pasform
Hellang Cushlon mellemsål og Max Air enhed med en rørkonstruktion at øge fleksibiliteten og dæmpning
Gennemsigtig gummi i en Waffle ydersål for holdbarhed og fremragende trækkraft
Flexriller for mere naturlig vifte af bevægelse

2015年1月12日星期一

Reebok TPU Komfort

Dette løft sko er en af de letteste i sin klasse. I Reebok CrossFit Lifter Plus, har vi elimineret mellemsålen og har tilføjet en manipuleret TPU hæl for stabilitet på tunge løft dage. Den nye Lifter udstyret med vores stiveste platform, U-form, + teknologi til perfekt pasform, og en dobbelt velcro rem til at holde dig låst på platformen. Så uanset om du går til din max rent eller blande det op med dobbelt unders, vil løfteren Plus være klar til at gå.
Reebok TPU Safety Shoe Covers Sko til Mans leverer lufthavn-venlige sikkerhed tå beskyttelse, overlegen statisk utrættende ydeevne, og en handske-lignende pasform og komfort for en mands fod. Bygget op omkring let og åndbar micro mesh overdel med komfortabel sømløs konstruktion, er disse letvægts arbejde sko giver dig den komfort og pasform af en avanceret løbesko. Arion kombinerer atletiske komfort i en sømløs atletisk oxford jogging sko med metaldetektor børn, ASTM 2413-rated beskyttelse af en rummelig, ekstra bred sammensat sikkerhed tå. En statisk sprede design med overlegen fejlsikker dobbelt modstand teknologi, Arion gør også et sikkert valg for at arbejde rundt sarte elektronik og elektronisk udstyr. Inside, nylonnet foringer arbejder med aftagelig, svedtransporterende. ventilerede indlægssåler med stødabsorberende indstik og injiceres EVA pude midsoles til at absorbere stød og surround dine fødder i ventilerede støtte.
Fuldnarvet læder vamp og tå for bold berøring 
U-Form teknologi med varme-aktiverede skræddersyet pasform til den ultimative i individualiserede komfort 
360 graders ETC anti-friktion foring at hjælpe med at reducere fugt og varmeudvikling 
Fuld længde lav profil EVA mellemsål for dæmpning og lav-til-jord fodbold føler 
Flersidig ydersål for bedre trækkraft og forfod flex grooves for øget fleksibilitet 
Carbon gummi hæl strejke område giver holdbare trækkraft

2015年1月11日星期日

Letvægts polstring Nike Free

Den ultra-lette Nike Free TR 2 Træningssko giver fremragende Connect Halt og en barfodet følelse med dybe flex riller Inspireret af Nike Free 5.0 + og med blonder Integreret Lys kabel.
Slut med jorden som aldrig før i Nike Free 5.0 Nike Free TR Inspireret Connect 2 løbesko. Designet til seriøse bevægelse, uanset om du er i en uddannelse klasse eller ramte cardio maskiner, disse sneakers tilbyder en barfodet føler for bedre ydeevne og mere naturlig vifte af bevægelse.
Nike Free Origins 
Ved at lære at Stanford atleter fra War barfodet uddannelse på golfbanen Universitetet, tre mest innovative og kreative medarbejdere fra Nike Antag en sko, naturen og Vægtløs, ligeledes nøgne fødder Følte selv at udvikle sig. 2.002 eksaminander You en gruppe mænd og kvinder med tryk måling indlægssåler slutter ved dine fødder, hvor man højhastigheds-kameraer, til Billeder fødderne i bevægelse for at affiliate.
Teamet Undersøgt otte år at studere biomekanik køre uden sko. Resultaterne gav en dyb forståelse af foden under naturlige landing vinkel, tryk og tå position, så Nike designere en utraditionel og fleksibel løbesko indefra og ud at bygge.

fordele 
• Let og åndbar mesh med zone-baseret digital print ydeevne for åndbarhed og støtte 
• Intern strukturel støtte for multidirectional bevægelse 
• Phylite mellemsål, der fordobler som en ydersål for letvægts polstring, holdbarhed og lette vægt 
• Deep flex riller i et specialiseret mønster til at øge den naturlige bevægelse 
• gummi bælg på hæl og forfod for flerstrenget trækkraft på forskellige overflader

For at finde ud af mere information, tjek;Nike Free Tr Connect 2

2015年1月9日星期五

Nike Free Elkabler løbesko

Nike Free Powerlines sko er udstyret med en mesh øvre for øget åndbarhed og dybe flex riller, der leverer en fleksibel, barfodet-lignende tur.
fleksibel drev 
Nike Free konstruktion sikringer mellemsålen og ydersål for at give mere naturlig bevægelse og en ekstraordinær ultralet føler. Deep flex riller på ydersål for øget fleksibilitet og naturlige vifte af bevægelse.
Passer som en handske 
Syntetiske overlays tilbyder komfortabel støtte og en lun pasform.
Åndbar mesh 
Nike Free elledninger har en åndbar mesh øvre for ekstra ventilation.
skræddersyet støtte 
De støbte indersålen forme til formen af foden for komfort og støtte.
Disse modige løbesko fra Nike har en stimulerende zig-zag mønstre, der vil oplive dit løb, mens perforeret læder og mesh øvre giver en seriøs åndbarhed og holdbarhed. Design Nike kombinerer mellemsålen og ydersål sammen, giver mulighed for en naturlig bevægelse, og en fjeder følelse. Deep flex riller langs ydersål for fleksibilitet og trækkraft, denne barfodet-lignende sko. Syntetiske overlays og en formstøbt indersålen giver dig den brugerdefinerede fit, er du nødt til at køre komfortabelt.

2015年1月8日星期四

Nike Shox Turbo For holdbarhed

Denne sko er et perfekt par sneakers, foruden smukke udenfor, er den mest centralt smukke komfort. Komfortabel er vabler og andre hudproblemer, reducere motion kan forbedre elasticiteten, men kan også forhindre ankel injury.A pålidelig atletisk træner med lys Flywire teknologi og lydhør dæmpning, der excellerer på hårde overflader, Nike Shox Roadster Shoe giver strømlinet støtte og fremragende beskyttelse mod stød. Fordele Mesh øverste for åndbar komfort Syntetiske overlays og Flywire midfoot paneler for fremragende let støtte fuld længde Phylon mellemsål med Nike Shox kolonner for holdbarhed, lydhør dæmpning og en jævn kørsel Flere detaljer Fuld indre manchet for et overdådigt pasform og føler. Gummi ydersål med flex riller for øget fleksibilitet og en smidig, effektiv skridtlængde Nike + klar.
Lettere og stærkere på 
Nike Shox Turbo løbesko var forgængeren med et opdateret skum i hælen for mindre vægt. En mesh øverste giver god åndbarhed, mens fire-kolonne Nike Shox dæmpning giver en jævn ride.
fordele 
Mesh overdel med syntetisk overlays målrettede og gennemskinnelige film til let støtte og stil 
Nike Shox fire kolonner polstring enhed med opdaterede kompositskum i hælen for lettere vægt 
Phylon forfod for nar Responsive 
Gummi ydersål med flex riller for holdbarhed og naturlig bevægelse
Nike Shox 
En revolution i dæmpning og beskyttelse mod stød. Nike Shox teknologi giver et optimalt miljø for dæmpning, en langsommere loading effekt (som hjælper med at reducere risikoen for konsekvensanalyser skader) og en unik følelse. Den meget elastiske skum i Nike Shox kolonner er lavet af energieffektive materiale, der forbedrer holdbarheden og foråret.

2015年1月7日星期三

Den klassiske stil Adidas

I slutningen af foråret 2012 , adidas løbesko stadig kølig brise blæser , indførelse af en ny generation af adidas CLIMACOOL Freshride . Som navnet antyder, er dette en afstand , og CC Ride , noget der ligner Adidas CLIMACOOL Freshride flere nye elementer indført på grundlag af CCRide.First fremmest har multi sektion design af formen af larver blevet annulleret og erstattet af en global glat øvre og ClimaCool mesh materiale med fremragende permeabilitet, hvilket resulterer i mere fremragende end CC Ride , varme ventilation effekt . Laboratorie data indikerer, at når kroppen temperaturen faldt fra 37 til 36 løbere til at nå de fysiske grænser for tid vil være i stand til at udvide 50 . Den under materialet af ultra åndbar netoverfladen , er det den struktur af at et lag af inspiration stammer fra blade tekstur, hule design i i at sikre varmeafledning på samme tid , men også for de overdel til at give tilstrækkelig støtte . Desuden nye dobbelte overdel til sko brydningsvinklen , der viser en stærk refleksion effekt i kørende proces .

Bruge den nyeste CoolEver foring til adidas adidas CLIMACOOL Freshride internt nemt at skabe friktion med foden område at give den bedste køling og fugtspredende effekt , hvilket i høj grad reducerer ubehag på grund af fugt, og reducere forekomsten af vabler og andre betingelser chance . På udformningen af løbesko hæl , den nye CC Fresh Ride , for yderligere at styrke bærekomfort. Ud over den side af de tre striber mere skinnende reflekterende materiale end den foregående generation, den overordnede form af design og ydersål design , CC Fresh Ride , dybest set arvet den klassiske stil af sin forgænger.
Modne udseende, med mere sofistikerede materialer og design , CC Fresh Ride , vil helt sikkert fortsætte med at skrive adidas af ClimaCool løbesko myte serien.
Mesh øverste med ClimaCool-teknologi giver 360-grader af åndbarhed.
Letvægts syntetiske overlejringer.
Plush tungen og krave for ekstra komfort.
Åndbart stof foring hjælper væge fugt væk fra foden for en stor in-sko føler.
Aftagelig, anatomisk formede indersål tilbyder lette fode dæmpning.
Leddelt mellemsål giver mulighed for optimal fleksibilitet.
Nonmarking gummi ydersål giver let dæmpning.
AdiWEAR ydersål materiale placeres i høj slid områder giver længere holdbarhed lige der, hvor det er nødvendigt.
Træk fanen hælen for let on / off
Triple-stribe logo detalje