2015年2月13日星期五

Uovertruffen Komfort

Asics Gel-Kayano 18 Forbliver Tro Mod Sin Succesfulde Ry Mellem Løbere, Forbedre På Sin Berømte Tur Med Teknisk Avancerede Funktioner, Der Består Af De Nye Innovative Teknologier, Der Vil Tage Din Kører Til Et Andet Niveau. Såsom Fluid Ride, En 2-Lags Mellemsål Konstruktion Byder På En Kombination Af Begge Speva Og Solyte, Giver Hidtil Uset Gangkomfort Og Et Overdådigt Ride. Samt En Ny Øvre Konstruktion (Fluidfit), Som Tilbyder En Personlig Tilpasning, Enorm Åndbarhed Og Uovertruffen Komfort Til At Hjælpe Dig Med At Få På Din Vej.

Ny Fluidride Mellemsål Er Udstyret Med En To-Lags Konstruktion, Der Blander Luksuriøs Let Dæmpning Og En Lydhør Bouncy Gangkomfort.
Nyt Fluidfit Øvre Konstruktion, Der Giver Personlig Tilpasning Og Forbedret Åndbarhed For Uovertruffen Øvre Komfort.
Fluidride Mellemsål - Features En To-Lags Konstruktion, Der Blander Luksuriøs Let Dæmpning Og En Lydhør Bouncy Gangkomfort.
Fluidfit Upper Byggeri - Features 4-Vejs Stretch Mesh Og Stræk Forstærkninger Hele Kvartal Panel På Begge Mediale Og Laterale Sider, Der Giver En Personlig Tilpasning Og Forbedret Åndbarhed For Uovertruffen Øvre Komfort.
Igs - Asics Design Filosofi Beskæftiger Forbundne Komponenter, Der Forbedrer Fodens Naturlige Gangart Fra Hæl Strejke Til Tå-Off For Bedre At Køre Effektivitet Og En Forbedret Tur Fode.
Vejledning Trusstic - Denne Trusstic System Integrerer Guidelinje Konstruktion For Øget Gangart Effektivitet, Samtidig Med At Midfoot Strukturel Integritet For En Mere Sammenhængende Og Retningsbestemt Tur Fode.
Dynamisk Duomax - En Multi-Stiv Form Til At Hjælpe Med Over-Pronation. Fans Afka Yano Serien Vil Nyde Det Samme Niveau Af Støtte Og Stabilitet Mærkes i Tidligere Modeller, Men Vejer Mere End 15 Gram Lettere End Den Tidligere Kayano Modeller.
Soft Top Duomax - Mænd i Gennemsnit, Typisk Vejer Mere End Kvinder, Som Har Tendens Til At Betyde, At De Vil Komprimere En Mellemsål Mere End Den Gennemsnitlige Kvinde. På Grund Af Dette,
Heel Klamrede System - Den Endelige Opdatering Til Kayano Ligger Med Denne Teknologi. Dette Fjerner De Traditionelle Interne Hæl Komponenter Og Erstatter Den Med En Exoskeletal Hælkappe. Dette Giver En Mere Komfortabel Hæl Montering Miljø Samtidig Mindske Sandsynligheden For Friktion Eller Irritation, Som Kan Føre Til Skader Og Vabler.
Duotech Warm - Dette Er Ideelt Til Varme Dage Med Sin Perfekte Fugtighedsmanagement Det Betyder Løbere Ophold Behageligt Og Tørt, Hvilket Øger Komforten Samt Performance. Det Er En Del Af Asics Avancerede Duotech Sortiment, Som Giver Høj Kvalitet, Komfortable Tekstiler, Der Beskytter Og Forbliver Komfortabel Uanset Aktivitet Eller Vejrforhold.
Asymmetrisk Snøring System - Et Snøring System Følger Den Naturlige Kurve Af Foden Til At Sikre En Perfekt Pasform Og Mindre Friktion.
Afkoblet Hæl - Adresser Forskydningskræfter På Hæl Strejke.
Ahar + - Dette Er En Tyndere Og Lettere Version Af Asics High Slidstyrke Rubber. Den Er Placeret På Tunge Kontakt Områder Af Ydersål For At Reducere Overdreven Slitage.
Space Mester Uv - Asics Innovativ Øvre Materiale-Teknologi. Opførelse Af Vævning Og Materiale Giver Forbedret Fugt Forvaltning Med Forbedret Ventilation. Anti
Uv-Egenskaber Giver Beskyttelse Mod Skadelige Virkninger Af Solen.
Synlig Rearfoot Gel - Asics Gel-Systemet Er Baseret På En Særlig Form For Silicium, Der Muliggør En Optimal Støddæmpning. Gel Enheder Er Strategisk Placeret i Mellemsålen Og Designet Til At Aktivere Bestemte Funktioner Og Stillinger.
Space Trusstic - Et Avanceret System, Der Skaber En Lomme Mellem Trusstic Systemet Og Mellemsålen, Giver Mulighed For Større Mellemsål Deformation Og Mere Effektiv Foden Funktion.
Durasponge Gummi Forfodskirurgi - En Sprunget Ahar Gummisål Materiale Med Høj Slidstærke Kvaliteter For Ekstra Holdbarhed, Kombineret Med En Komfortabel Polstret Ride.
Solyte 55 Varede - Styrkelse Af Dæmpning Og Støtte Ved At Udnytte Solyte i Opførelsen Af Skoen Mellem Mellemsål Og Den Øverste. Justeret i Tæthed Specifikke For Den Støtte, Der Kræves Af Løbesko.
Aftagelig Comfordry Indersålen - Denne Indersål Giver Optimal Støddæmpning Ydeevne System, Der Skaber Et Køligere, Tørrere Og Sundere Sko Miljø.
Kønsspecifik Midfoot Design - Indarbejdet i Space Trusstic En Teknologi Til At Sørge For De Forskellige Biomekaniske Funktion Udstillet Af Den Mandlige Og Kvindelige Mid Foden.
Biomorphic Fit - Biomorphic Teknologien Er Inkorporeret i Den Øverste, Hvor Områderne Med Størst Deformation Er Fundet. Det Sikrer En Bedre Pasform, Bedre Komfort, Mindre Risiko For Skader Og Forbedret Ydeevne.
Personal Heel Fit - En Særlig Skum Hæl Konstruktion, Der Garanterer En Perfekt Pasform Omkring Bærerens Hæl.
3m Reflekterende 3m Reflekterende - Forbedret Fodtøj Synlighed, Når Du Kører På Lavt Niveau Lys.
Solyte Mellemsål - Farmaceutiske Stødabsorberende Materiale, Der Giver En Usædvanlig Let Mellemsål Med Fremragende Bounce-Back Og Holdbarhed.
Diskret Snørehuller - Det Er Her Snørebånd Fodres Igennem, Som Hjælper Med At Reducere Irritation Og Forbedre Pasform.
Plus3 - At Giver En 3mm Yderligere Højder På Kvinders Hæl, Som Hjælper Lindre Spændinger På Akillessenen.

2015年2月12日星期四

Premium Komfort Sko

De Dame Nike Roshe Run Mesh Sko Er Designet Med En Loppetjans Mellemsål Og Præmie Øvre For Indkøring Inspirerede Komfort Og Atletisk Stil Til Hverdagsbrug. Skoen Er Beregnet Til At Være Alsidig , Bæres Med Eller Uden Sokker , Klædt Op Eller Ned , For At Vandre Eller Bare Tage Det Roligt.
FORDELE
Fuld Mesh Øvre For Fremragende Åndbarhed
Solarsoft Indersålen For Premium Komfort
Ruskind Udvendig For Holdbarhed Og Stil
Gummi Ydersål Med Waffle Mønster Trækkraft Og Holdbarhed

SIGNATURE DETAILS
Inspireret Af Meditationspraksis Og Begrebet Zen, Nike Roshe Run Indbegrebet Enkelhed. Det Har Ingen Dekorationer , Kun Basale Sko Fornødenheder Bragt Til Live Med Alle Detaljer. Næsten Hver Del Af Skoen Afspejler Et Aspekt Af En Rolig Zen-Have : En Modificeret Waffle Ydersål Lavet Til At Ligne Trædesten , En Indlægssål , Der Afspejler En Raked Rock Garden Og Lidt Anderledes Mellemsål Side Længder - En Sammenstilling Af Alvor Og Leg.

2015年2月11日星期三

KOMFORT POLSTRING

GRAVEREDE STIL, KOMFORT POLSTRING
Nike Cortez+ Læde Elskere Sportssko Designet Til At Fejre 40-Årsdagen For Den Første Løbesko Til Rådighed. Den Nyeste Design Klæber Til Essensen Af De Oprindelige Modeller , Overdel Af Høj Kvalitet Med En Perfekt Fusion Af Klassisk Skrædderi , Med Langsom Epicenter Bund , Behagelig At Bære Oplevelse Ekstraordinært Støbt .
ANDRE DETALJER
Fuldnarvet Læder Eller Letvægts Vandtæt Overdel , Skabe En Ekstraordinær Look Og Behagelig Pasform
Gummi Ydersål Med Sildeben Greb Skygge , Hvilket Skaber Et Enestående Greb Og Holdbarhed
CORTEZ OPRINDELSE
Nike Cortez Er Bill Bowerman Introduceret For De Første Mestre, Let Konsistens Og Perfekt Blanding Af Fremragende Vandtæt Ydeevne , En Klassiker , Så Alle Andre Designs Er Uovertruffen. I 1972 Er Det Bemærkelsesværdigt Og Hidtil Usete Dæmpning System Integration, Præstation Uovertruffen Hastighed Grundlæggerne Af Området For Løbere , Og Blive Landets Mest Populære Gnist Liaoyuanzhishi Løbesko . Det Er Usædvanligt Lysende Klassikere Til At Offentliggøre Din Historie Gående Kropsholdning Og Herlighed Vest, Transporterer Dominerende Stil Til At Skabe En Bølge Af Bevægelse Fejede Gaderne i Los Angeles. Siden Da Nike Cortez Lagde Absolut Dominans Løbesko , Hvoraf Ingen Kan Transcendere .

2015年2月9日星期一

En innovativ Sko

Gearet til mere komfort og mere magt, disse mænds Adidas Bounce Five-Star V1 Trainer Sko forkæle din fod med EVA dæmpning, åndbar luft mesh tungen en og en bounce mellemsål returnerer energi til hvert trin.
En innovativ dæk-inspirerede ydersål og premium læderdetaljer skelne Porsche Design Sport Tubular Bounce. Designet til stabilitet, støtte og støddæmpning, disse sko er klar til løb eller hverdagsbrug.
Excellence udvikler sig i Porsche Design Sport Adidas Bounce Five-Star Sko.Genopfundet med eksklusive BOUNCE teknologi til at levere den mest luksuriøse ride, denne løbesko passer til en let, førsteklasses læder øvre til en BOUNCE ydersål. Træd ind i en bil-inspirerede affjedringssystem, der overfører energi ellers tabt fra lodret virkning i fremdrift magten. Resultatet er en ekstremt glat, godt polstret ride.
BOUNCE giver optimeret energi tilbagevenden og step-in komfort
Syntetisk læder øvre for lette vægt og holdbarhed
Air mesh tungen til ventilation
Komfortabel tekstil foring
Ikke-mærkning gummi ydersål for trækkraft på alle overflader
Grøn branding, 3-stribe logoer og moderne sål gøre Adidas Titan Bounce Hyper Motion Grøn Sort Mesh sko tur til at være ganske fremragende. Desuden er de spark markedsføres med mesh øvre for fremragende åndbarhed. Dine fødder kan også nyde blødhed af polstret krave.

2015年2月8日星期日

Nike Roshe Run Sko

SUPERIOR VENTILATION OG DÆMPNING
Med En Fuld Mesh Øvre Og Phylon Mellemsål , Nike Roshe Run EXT Sko Tilbyder Åndbarhed Og Beskyttelse Letvægts Virkning . Skoen Er Beregnet Til At Være Alsidig , Bæres Med Eller Uden Sokker , Klædt Op Eller Ned , For At Vandre Eller Bare Tage Det Roligt.
FEATURE
EVA Skum Mellemsål
Fuld Mesh Øvre For Fremragende Åndbarhed
Polstret Krave For Beskyttelse Omkring Anklen
Gummi Waffle Ydersål For Trækkraft
SIGNATURE DETAILS
Inspireret Af Meditationspraksis Og Begrebet Zen, Nike Roshe Run EXT Indbegrebet Enkelhed. Det Har Ingen Dekorationer , Kun Basale Sko Fornødenheder Bragt Til Live Med Alle Detaljer. Næsten Hver Del Af Skoen Afspejler Et Aspekt Af En Rolig Zen-Have : En Modificeret Waffle Ydersål Lavet Til At Ligne Trædesten , En Indlægssål , Der Afspejler En Raked Rock Garden Og Lidt Anderledes Mellemsål Side Længder - En Sammenstilling Af Seriøsitet Og Playfulness.Th Ultra Lette Vægt Og Åndbar Overdel , Blød Polstring Og EVA Skum Mellemsål Giver Minimal Påvirkning Og Holdbarhed Samtidig Holde Træneren Enkel Og Stilfuld .

2015年2月6日星期五

Bedre kontrol

Letvægts Fleksibilitet for intens træning
Nike Free Trainer 5.0 Nrg Training Sko tilbyder en Adaptive, støttende pasform og Let Fleksibilitet for komfort og naturlig bevægelse under intens træning.
Bedre kontrol
Den anatomisk udformede Heel afrundes til Roll med jorden, fremme større kontrol til at hjælpe dig Stay Fast på dine fødder.
Adaptive Fit
Dynamic Fit System er forankret under mellemfoden og justerbar gennem snørebånd til Customized Lockdown og en sikker passer så du kan fokusere på din træning, ikke på dine fødder.

Flere fordele
Åndbar Mesh Upper komfort
Full-Length Inner Sleeve til støtte og komfort
Phylite mellemsål for let dæmpning Det er hård nok til at fordoble som en ydersål, hvilket reducerer Vægt
Nike Free Origins
Efter at lære, at Stanford atleter havde trænet barfodet på universitetets golfbane, tre af Nikes mest innovative og kreative medarbejdere satte sig for at udvikle en sko, der var naturlige og Vægtløs i lighed med bare fødder. I 2002 undersøgte de en gruppe mænd og kvinder med tryk-måling Indlægssåler tapede til deres fødder, Brug High-Speed kameraer til at tage billeder af hver fod i bevægelse.
Teamet tilbragt otte år at studere biomekanik Shoeless Løb. Resultaterne gav en dyb forståelse af fodens naturlige landing vinkel, tryk og tå position, så Nike designere til at bygge en utraditionel og fleksibel Running Shoe indefra og ud.

2015年2月4日星期三

Nike Roshe Run Åndbart Mesh

Let Dæmpning Og Åndbarhed
Nike Roshe Run Ext Mid Sko Har En Populær Mid -Cut Profil Med Åndbart Mesh Hele Den Øverste At Maksimere Luftstrøm. Let Dæmpning Og En Holdbar Ydersål Giver Utrolig Komfort. Skoen Er Beregnet Til At Være Alsidig , Bæres Med Eller Uden Sokker , Klædt Op Eller Ned , For At Vandre Eller Bare Tage Det Roligt.


Fordele
Kombination Mesh Øvre For Letvægts Komfort Og Åndbarhed
Fuld Længde Phylon Mellemsål For Let Dæmpning
Solarsoft Indersålen For Premium Komfort
Gummi Ydersål Med Waffle - Inspirerede Design For Trækkraft Og Holdbarhed


Underskrift Detaljer
Inspireret Af Meditationspraksis Og Begrebet Zen, Nike Roshe Run Indbegrebet Enkelhed. Det Har Ingen Dekorationer , Kun Basale Sko Fornødenheder Bragt Til Live Med Alle Detaljer. Næsten Hver Del Af Skoen Afspejler Et Aspekt Af En Rolig Zen-Have : En Modificeret Waffle Ydersål Lavet Til At Ligne Trædesten , En Indlægssål , Der Afspejler En Raked Rock Garden Og Lidt Anderledes Mellemsål Side Længder - En Sammenstilling Af Alvor Og Leg.

2015年2月3日星期二

Nikes Innovative Flywire Teknologi

Nike Lunarglide + 4 Mesh
Er Din Klar Til At Opleve En Glat, Letvægts Tur? Slip På Nike Lunarglide + 4 Mesh Og Trodse Tyngdekraften ! Disse Sko Er Alt Om Den Loppetjans Teknologi ; Fra Deres Spændstig , Lydhør Lunarlon Polstring Til Deres Ultra -Light , Ultra- Comfy Flywire Support System. Men Du Kan Stadig Forvente Overlegen Support Under Dit Løb , Med Lige Nok Ekstra Stabilitet Til At Hjælpe Med Mild Til Moderat Overpronation . Giv Dine Midsoles Stabilitet , De Har Brug For Uden Ekstra Vægt Med Lunarglide Dynamic Support Funktion. Den Nike Lunarglide + 4 Mesh Bliver Endnu Mere Plads Alder Med Nike + Teknologi ; Bare Tilslutte Din Digitale Enhed Og Spore Dit Tempo , Tid, Distance Og Kalorieforbrug .
Funktioner Og Fordele:
Stabilitet:Løbere Med Gennemsnitlig Bue Højde På Udkig Efter En Blanding Af Dæmpning Og Støtte Kan Ikke Gå Galt Med Stabilitet Sko. Få En Glidende Overgang Fra Hæl Strejke Til Tå Fra. Nyd Et Godt Guidet Skridtlængde Og Perfekt Svangstøtte At Holde Dig Gå For Miles . Når Du Vælger Løbesko , Find Din Perfekte Pasform Ved Hjælp Af Denne Oversigt. Kategori Typer Er Baseret På Faktorer Som Arch Højde, Kører Vaner Og Krop Ramme .
Giv Dine Fødder Et Knus Med Nikes Innovative Flywire Teknologi; Ekstra Lag Af Tynde, Super-Støttende Nylonfibre Til En Sikker, Skridsikker Pasform, Der Ikke Vil Veje Dig Ned
Taler Af Letvægts, Vil Dine Fødder Elske Comfy Tur Af Skum Kerner Udformet Fra Plys, Fjedrende Lunarlon Der Distribuerer Vægten Jævnt På Virkning Og Du Reducere Trykket
Heel Nedbrud Pads Absorbere Stød Og Korrekt Overpronation
Dine Fødder Kan Ånde Let Med Åbne Mesh Overdel
Hæl-Til-Tå Flexriller Forbedre Fleksibiliteten, Forbedre Din Naturlige Gangart
Brs 1000 Carbon Gummi Ydersålen Forbedre Trækkraft, Holder Dig På Dine Fødder I Glat Situationer
Udvalgte Teknologi
Flywire: Flywire Hjælper Med At Give Ultra-Letvægts Støtte Og Komfort For Din Fod. Det Får Sin Styrke Fra Tynde Nylon Fibre Strategisk Placeret På Det Øverste Af Skoen Til At Holde Foden På Plads, Hvilket Hjælper Til At Reducere Skred Under Aktivitet. Dette Giver Mulighed For En Massiv Reduktion I Vægt, Fordi Post Anvendes Kun, Hvis Det Er Nødvendigt For Struktur.
Dynamic Support: Den Dynamic Support Systemet Sidder I Skoens Mellemsål Og Tilbyder On-Demand Support Som Reaktion På En Runner Skiftende Behov. Den Er Udstyret Med Mere Blødt Skum På Den Laterale Side Til At Afbøde På Virkning Og Mere Fast Skum På Den Mediale Side Til Støtte.
Nike +: Nike + Er Et Økosystem Af Digitale Produkter Og Oplevelser Designet Til At Måle, Motivere Og Give Dig Til At Forbedre. Ved At Spore Dine Fremskridt Og Dele Tillade Dig Til Din Sport Data, Nike + Giver Dig Måder At Måle Op, Sammenligne, Konkurrere Og Excel.

2015年2月2日星期一

Ultimativ Komfort

Det Næste Skridt I Ultimate Dæmpning 
Ultralight Support Opfylder Maksimal Stødabsorbering I Nike Flyknit Air Max Running Shoe, Featuring Den Mest Fleksible Max Air Unit Endnu, Og Vævet One-Piece Flyknit Øvre.
Maksimum, Fleksibel Dæmpning 
Fuld-Længde Max Air Unit Tilbyder Den Mest Fleksibilitet At Date Mens Stadig Leverer Maksimal Dæmpning Til Ultimativ Komfort På Din Kør. Dens Rørkonstruktion Giver Mere Luft Underfoot At Tilskynde Selv Overgange Fra Hæl Strike Gennem Toe-Off.
Ultralight Support 
Den Ultralette Flyknit Upper Tilpasser Sig Dit Foden For Et Behageligt, Støttende Pasform. Lavet Udelukkende Af Polyester Garn, The Single-Layer Byggeri Integrerer Områder Med Høj Åndbarhed, Stræk Og Support, Hvor Du Behøver Det Mest.
Smooth Ride 
Den Lighter Vaffelmønster Ydersål Har Fået Nyt Design Fordel Vægten Mere Jævnt For En Jævnere Ride Og Enhanced Traction.
Flere Fordele 
Flywire Teknologi Integreres Med Snørebånd Til En Dynamisk, Støttende Fit 
Søm Og Turn Krave For A Snug, Behagelig Pasform 
Skulpturelle Cushlon Mellemsål For Plush Dæmpning, Springy Modstandskraft Og Impact Protection 
Flexriller Flugte Med Max Air Unit Mere Naturlige Vifte Af Bevægelse 
Reflekterende Elementer Øge Synlighed I Svagt Lys
Nike Air Max Origins 
Nikes Revolutionerende Air-Sole Enhed Fundet Vej Til Nike Fodtøj I Slutningen Af 70'erne. I 1987, Nike Air Max 1 Debuterede Med Synligt Air I Sin Heel, Tillade Fans Mere End Blot Fornemmelsen Af Air-Sole Comfort-Pludselig De Kunne Se Det. Siden Da Har Next-Generation Nike Air Max Sko Bliver Et Hit Med Atleter Og Samlere Ved At Tilbyde Slående Farvekombinationer Og Pålidelig, Let Dæmpning.
Nike Flyknit Origins 
Nike Flyknit Technology Blev Inspireret Af Feedback Fra Runners Søger En Sko Med The Snug (Og Næsten Ubemærket) Anfald Af En Sok. Nike Indledt En Fireårig Mission Med Hold Programmører, Ingeniører Og Designere Til At Skabe Den Nødvendige Teknologi Til At Gøre Den Strik Upper Med Static Egenskaber For Struktur Og Holdbarhed. Så Det Præcis Placering Af Support, Fleksibilitet Og Åndbarhed-All In One Layer-Var Raffineret. Resultatet Er En Fjerlet, Kropsnært Og Næsten Problemfri Øvre.

2015年2月1日星期日

Lunarlon For Blødt

Letvægtskomfort Lavet Din Vej
Repræsentere Hvem Du Er Og Hvor Du Kommer Fra I Din Tilpassede Nike Air Max 90 Lg Premium Id.Kombiner Den Åndbar, Støttende Hyperfuse Overdel Med En Af Tre Forskellige Mellemsål Innovationer Og En Bred Vifte Af Tilpasningsmuligheder , Inklusive Glød -In-The -Dark Accenter - At Udtrykke Dine Passioner , Fra Dit Hold Til Din By Til Din Besætning .
Vælg Din Mellemsål
Vælg Mellem Tre Nyskabelser : Lunarlon For Blødt, Fjedrende Dæmpning ; Nike Free -Inspirerede Natural Motion Med Forfod Flex Riller For Fleksibilitet ; Eller Originalen Til Et Klassisk Look Og Følelse.
Slukke Lyset
En Glød -In -The- Mørke Ydersål Og Blonder Gør Din Custom-Made Sko Endnu Mere Af En Standout .
Fortæl Din Historie
Vælg Farver , Der Repræsenterer Dig . Blanding Klassiske Nuancer Med Moderne Dem - Og Moderne Teknologi - Giver Nike Air Max 90 Lg Din Unikke Spin.
Nike Air Max 90 Lg Oprindelse
Nikes Revolutionerende Air- Sole Enhed Gjort Sin Vej Ind I Nike Sko I Slutningen Af 70'erne . I 1987 , Nike Air Max Debuterede Med Synlig Luft I Hælen , Hvilket Giver Fans Mere End Bare Fornemmelsen Af Air- Sole Komfort. Pludselig Kunne De Se Det. Og Blot Et Par År Senere, Den Næste Generation Af Nike Air Max 90 Lg Blev Et Hit Med Både Atleter Og Samlere Ved At Tilbyde Slående Farvekombinationer Og Pålidelige, Letvægts Polstring
Max Air
En Del Af Nike Air Familien Blev Max Air Designet Til At Yde Beskyttelse Maksimal Effekt I Løbet Af Gentagne Landinger. Sko Med Max Air Har Mindre Mellemsål Materiale Og Større Volumen Airbags For Lettere Vægt Og Maksimal Dæmpning Du Kan Se.

2015年1月29日星期四

Cool Sko

Nike Shox R3 sko har forskellige stilarter tilbud på vores Nike sko Outlet. Hver Nike Shox sko omhyggeligt udvalgt af vores personale, kan du nyde den bedste kvalitet af Shox sko. Mænd Nike Shox R3 er behageligt, holdbart og ser godt ud i dine fødder.

produktdetaljer
Holdbar gummi ydersål for stor trækkraft
Phylon mellemsål for lydhør dæmpning når du laver øvelser
Læder og laklæder øvre for et cool look Of Shox R3 Sko
Solid Attitude, Excellent den beton eller vejbelægninger
Tight fit og med ret store buer
Shox kolonner på hælen giver dæmpning og en behagelig pasform
For at forbedre din kondition, løb færdigheder, Nike Shox sko er også meget vigtigt for dit netværk drev sport, der vil gøre dig køre hurtigere og stærkere for den gode funktion.
Med Nike Shox teknologi Fleksibel høj hæl, vil Nike Shox sko giver dig meget fit, god dæmpning og sikker beskyttelse. De er de bedste sportssko i åndbarhed og trækkraft for den bedste behagelig følelse lavet af mesh og gummi.
 
Nike Shox
En revolution i dæmpning og effekt beskyttelse. Nike Shox teknologi giver et optimalt miljø for dæmpning, en langsommere loading effekt (som hjælper med at reducere risikoen for konsekvensanalyser skader) og en unik følelse. Den meget elastiske skum i Nike Shox kolonner er lavet af energieffektive materiale, der forbedrer holdbarheden og foråret.

2015年1月28日星期三

Nike Behagelig pasform

Heritage-inspireret look og komfort 
Nike Blazer Suede Vintage sko er en genindspilning af Nikes banebrydende sko fra 70'erne, Opdateret til hverdagsbrug med et tillæg øvre for en retro look og behagelig pasform.
Fordele 
Suede øvre for en præmie pasform og føler 
Autoklave konstruktion sikringer ydersål til den øverste for holdbarhed og et klassisk udseende og 
Gummi ydersål med sildebensmønster for trækkraft og holdbarhed
Blazer Origins 
Den Blazer blev introduceret af Nike basketball i 1972 og har siden forvandlet til en moderne stil korte. Modning fra en simpel lærred høj top til en læder midten top og afslappet lav top, denne sko bare bliver bedre med alderen.

2015年1月27日星期二

Reebok Kamikaze II Sko

Erste Veröffentlicht in der Mitte der 90er Jahre, Reebok Kamikaze II ist ein Retro Nehmen Sie auf einem ihrer kultigsten Pumps. Diese Version aktualisiert Is Made mit einem haltbaren Leder und Synthetik-Obermaterial für eine stützende Passform, gepolsterte Innensohle für mehr Komfort und eine zuverlässige Rubber Sohle Geben Sie Traction Sobald Made To The Court Jetzt Aktualisiert um Streetwear.
Schuh Dämpfung: EVA-Zwischensohle
Schuh Upper Level: High
Schuhobermaterial : Leder, Kunstleder
Exklusive Universität von Kentucky Colorway, Dropping For The First Time Ever.
Authentic White Leather Gibt Ein Zickzack-Muster über einen blauen Hintergrund.
Vollgummi-Außensohle bietet dauerhafte Traktion Das Reebok Bekannt Für.

2015年1月26日星期一

Adidas Climacool Fremragende Permeabilitet

Adidas Climacool Aerate V5 Løbesko Har Mere Luftgennemstrømning End Nogen Anden Clima Sko Med De Vinklede Ventilationskanaler Af Tpu Hæl Spand Skaber En Jævnere Løb. Skoen Også Holder Dig Kølig Og Tør Med En Svedtransporterende Liner Og En Overdel Af Climacool, Som Giver 360 º Køling. Ventilation Er Også Skabt Med Eva Indersålen Og Climacool Udluftninger I Mellemsålen. Den Leddelte Mellemsål Giver Mulighed For Fleksibilitet, Mens Adiwear Ydersål Ikke Kun Er Afsmitningsfri, Men Forlænger Skoens Levetid Med Høj Slidstyrke.
I Slutningen Af Foråret 2012 , Adidas Løbesko Stadig Kølig Brise Blæser , Indførelse Af En Ny Generation Af Adidas Climacool Freshride Dame . Som Navnet Antyder, Er Dette En Afstand , Og Cc Ride , Noget Der Ligner Adidas Climacool Freshride Flere Nye Elementer Indført På Grundlag Af Ccride.First Fremmest Har Multi Sektion Design Af Formen Af Larver Blevet Annulleret Og Erstattet Af En Global Glat Øvre Og Climacool Mesh Materiale Med Fremragende Permeabilitet, Hvilket Resulterer I Mere Fremragende End Cc Ride , Varme Ventilation Effekt . Laboratorie Data Indikerer, At Når Kroppen Temperaturen Faldt Fra 37 Til 36 Løbere Til At Nå De Fysiske Grænser For Tid Vil Være I Stand Til At Udvide 50 . Den Under Materialet Af Ultra Åndbar Netoverfladen , Er Det Den Struktur Af At Et Lag Af Inspiration Stammer Fra Blade Tekstur, Hule Design I I At Sikre Varmeafledning På Samme Tid , Men Også For De Overdel Til At Give Tilstrækkelig Støtte . Desuden Nye Dobbelte Overdel Til Sko Brydningsvinklen , Der Viser En Stærk Refleksion Effekt I Kørende Proces .

Bruge Den Nyeste Coolever Foring Til Adidas Adidas Climacool Freshride Internt Nemt At Skabe Friktion Med Foden Område At Give Den Bedste Køling Og Fugtspredende Effekt , Hvilket I Høj Grad Reducerer Ubehag På Grund Af Fugt, Og Reducere Forekomsten Af Vabler Og Andre Betingelser Chance . På Udformningen Af Løbesko Hæl , Den Nye Cc Fresh Ride , For Yderligere At Styrke Bærekomfort. Ud Over Den Side Af De Tre Striber Mere Skinnende Reflekterende Materiale End Den Foregående Generation, Den Overordnede Form Af Design Og Ydersål Design , Cc Fresh Ride , Dybest Set Arvet Den Klassiske Stil Af Sin Forgænger.
Modne Udseende, Med Mere Sofistikerede Materialer Og Design , Cc Fresh Ride , Vil Helt Sikkert Fortsætte Med At Skrive Adidas Af Climacool Løbesko Myte Serien.

2015年1月25日星期日

Adidas Polstret Ydeevne

Slanke Stil , Jævn Kørsel : Adidas Porsche Design Sport Bounce: Sl Sko Unleashes Porsche Sportsvogn Designkoncepter Til At Skabe En Løbesko , Der Returnerer Energi Og Slynger Fremad Forslag Til En Uovertruffen Tur .
Beskrivelse:
Rich, Smidig Læder Tilføjer En Præmie Æstetiske Af Polstret Ydeevne .
Bounce Affjedringssystem Returnerer Mere Af Din Energi Til En Jævn, Stabil Kørsel
Fuldnarvet Læder Øvre For Komfort Og Blød Fornemmelse
Perforerede Øvre For Åndbar Komfort
Bil -Inspirerede Suspension Systemet Overfører Lodrette Kræfter I Vandrette Kræfter
Fremmer Fremdrift Gennem En Specielt Udviklet Vippemekanismen
20 Procent Mere Dæmpning Og 15 Procent Mere Elasticitet End Standard
Bounce ( Adidas Technology Footwear ) :
Bounce Teknologi Består Af Dynamiske Elastiske Celler , Individuelt Tunet Til At Give Dæmpning, Vejledning Og Stabilitet , Når Det Er Nødvendigt.
Disse Celler Afbøde Og Stabilisere Under Landing Og Derefter Vende Tilbage Oplagret Energi Til Fremdrift Af Atlet Fremad.
I Modsætning Til Konventionelle Skum Midsoles , Hoppe Celler Viser Overlegen Holdbarhed Over Skoens Hele Levetiden Og Næppe Ændre Deres Egenskaber.

2015年1月23日星期五

Naturlig åndbarhed

Uanset om du er på vej ud til din morgen gåtur eller til tennisbaner , de Elskeres New Balance 574 sko er det perfekte valg. En glat læder øvre giver en naturlig komfort og åndbarhed , mens polyurethan mellemsål tilbyder støtte og plys dæmpning. Ekstraordinære stødabsorbering kommer fra Abzorb teknologi i hælen , så du kan give det din alle , uanset hvad du laver. Din fod vil blive stabiliseret og sikkert gennem den walking gangart cyklus takket være Walking Strike Path og holdbar gummi ydersål
Sport -inspirerede stil til en retro appel.
Overdel af slidstærkt ruskind og mesh.
Polstret krave giver en lun, komfortabel pasform.
Tekstil foring og en polstret fodseng for komfort hele dagen .
Traditionel snøring system med en polstret tungen og NB 574 vævet etiket for klassisk stil og komfort.
Perforeret tå boksen tilføjer åndbarhed.
Encap mellemsål teknologi giver støtte og maksimal holdbarhed.
Dual -lags EVA mellemsål for dæmpning.
Massiv gummi ydersål for lang iført holdbarhed.

2015年1月22日星期四

Ekstremt Fleksible

Adidas Energy Boost W Textile Sko
Forestil Det Bedste Løb , Du Nogensinde Har Haft. Nu Er Billedet Det Lettere, Hurtigere Og Med Mere Energi. Den Helt Nye Boost Mellemsål På Disse Damesko Giver Dig En Utrolig Blød Og Hoppende Føler, At Er Ikke Over- Polstret , Så Du Kan Køre Lige Forbi Din Nuværende Pb , Før Du Selv Vidste Du Bestået Det. Den Tech Fit Øvre Har En Sømløs , Sok -Lignende Pasform , Der Strækker Og Bøjer Som Du Løber, Og En Tpu Bur Giver Foden Stabilitet. Med Torsion System Støtte I Mellemfoden Og En Stabil Hælkappe .
Andre Nye Teknologiske Fremskridt, Adidas Har Gjort Omfatte Indarbejde Techfit Teknologi I Deres Kører Sko Overdel . Techfit Er En Let, Men Stærkt Materiale , Som I Denne Sko Er Med Til At Støtte Foden Ved At Være Ekstremt Fleksible Og Er Mesh Foret For Optimal Åndbarhed. Svejste Overlejringer Også Bidrage Til At Forbedre Pasformen Af Skoen Samt Holde Den Sømløse Øverste Så Let Som Muligt.
Energi Capsule Boost Mellemsål - Hvert Skridt Bliver Opkrævet Som Boost Mellemsål Absorberer En Del Af Energien Fra Din Footstrike Og Oplader Den I Fremdrift
Techfit Upper Support - Den Sømløse Øverste Understøttes Af Techfit Materiale , Som Giver Dig En Fleksibel Alligevel Sikker Fornemmelse Omkring Hele Din Fod.
Fleksibel Tekstil Upper - Tekstil Øverste Er Let Og Er I Stand Til At Tilpasse Sig Formen På Din Egen Fod Sikrer En Behagelig Pasform.
Svejste Syntetiske Overlays - Forbedrer Pasform Og Styrken Af Den Øvre Og Hjælper Fald Øvre Vægt Yderligere.
Ekstern Hælkappe - For En Lun Hæl Pasform Og Komfort I Bevægelse Med Øget Støtte Og Stabilitet.
Adiwear - Ydersål Gummi, Som Er Meget Slidstærkt Og Tilbyder Fremragende Modstandsdygtighed Over For Skader .
Mellemsål Temperaturbestandighed - Den Boost Mellemsål Er 30% Mere Temperatur
Modstandsdygtige End Traditionelle Eva Sammensatte , At Holde Fornemmelsen Af Undervisere Den Samme, Og Gør Det Muligt At Holde Længere Med Skiftende Forhold.