2015年2月13日星期五

Uovertruffen Komfort

Asics Gel-Kayano 18 Forbliver Tro Mod Sin Succesfulde Ry Mellem Løbere, Forbedre På Sin Berømte Tur Med Teknisk Avancerede Funktioner, Der Består Af De Nye Innovative Teknologier, Der Vil Tage Din Kører Til Et Andet Niveau. Såsom Fluid Ride, En 2-Lags Mellemsål Konstruktion Byder På En Kombination Af Begge Speva Og Solyte, Giver Hidtil Uset Gangkomfort Og Et Overdådigt Ride. Samt En Ny Øvre Konstruktion (Fluidfit), Som Tilbyder En Personlig Tilpasning, Enorm Åndbarhed Og Uovertruffen Komfort Til At Hjælpe Dig Med At Få På Din Vej.

Ny Fluidride Mellemsål Er Udstyret Med En To-Lags Konstruktion, Der Blander Luksuriøs Let Dæmpning Og En Lydhør Bouncy Gangkomfort.
Nyt Fluidfit Øvre Konstruktion, Der Giver Personlig Tilpasning Og Forbedret Åndbarhed For Uovertruffen Øvre Komfort.
Fluidride Mellemsål - Features En To-Lags Konstruktion, Der Blander Luksuriøs Let Dæmpning Og En Lydhør Bouncy Gangkomfort.
Fluidfit Upper Byggeri - Features 4-Vejs Stretch Mesh Og Stræk Forstærkninger Hele Kvartal Panel På Begge Mediale Og Laterale Sider, Der Giver En Personlig Tilpasning Og Forbedret Åndbarhed For Uovertruffen Øvre Komfort.
Igs - Asics Design Filosofi Beskæftiger Forbundne Komponenter, Der Forbedrer Fodens Naturlige Gangart Fra Hæl Strejke Til Tå-Off For Bedre At Køre Effektivitet Og En Forbedret Tur Fode.
Vejledning Trusstic - Denne Trusstic System Integrerer Guidelinje Konstruktion For Øget Gangart Effektivitet, Samtidig Med At Midfoot Strukturel Integritet For En Mere Sammenhængende Og Retningsbestemt Tur Fode.
Dynamisk Duomax - En Multi-Stiv Form Til At Hjælpe Med Over-Pronation. Fans Afka Yano Serien Vil Nyde Det Samme Niveau Af Støtte Og Stabilitet Mærkes i Tidligere Modeller, Men Vejer Mere End 15 Gram Lettere End Den Tidligere Kayano Modeller.
Soft Top Duomax - Mænd i Gennemsnit, Typisk Vejer Mere End Kvinder, Som Har Tendens Til At Betyde, At De Vil Komprimere En Mellemsål Mere End Den Gennemsnitlige Kvinde. På Grund Af Dette,
Heel Klamrede System - Den Endelige Opdatering Til Kayano Ligger Med Denne Teknologi. Dette Fjerner De Traditionelle Interne Hæl Komponenter Og Erstatter Den Med En Exoskeletal Hælkappe. Dette Giver En Mere Komfortabel Hæl Montering Miljø Samtidig Mindske Sandsynligheden For Friktion Eller Irritation, Som Kan Føre Til Skader Og Vabler.
Duotech Warm - Dette Er Ideelt Til Varme Dage Med Sin Perfekte Fugtighedsmanagement Det Betyder Løbere Ophold Behageligt Og Tørt, Hvilket Øger Komforten Samt Performance. Det Er En Del Af Asics Avancerede Duotech Sortiment, Som Giver Høj Kvalitet, Komfortable Tekstiler, Der Beskytter Og Forbliver Komfortabel Uanset Aktivitet Eller Vejrforhold.
Asymmetrisk Snøring System - Et Snøring System Følger Den Naturlige Kurve Af Foden Til At Sikre En Perfekt Pasform Og Mindre Friktion.
Afkoblet Hæl - Adresser Forskydningskræfter På Hæl Strejke.
Ahar + - Dette Er En Tyndere Og Lettere Version Af Asics High Slidstyrke Rubber. Den Er Placeret På Tunge Kontakt Områder Af Ydersål For At Reducere Overdreven Slitage.
Space Mester Uv - Asics Innovativ Øvre Materiale-Teknologi. Opførelse Af Vævning Og Materiale Giver Forbedret Fugt Forvaltning Med Forbedret Ventilation. Anti
Uv-Egenskaber Giver Beskyttelse Mod Skadelige Virkninger Af Solen.
Synlig Rearfoot Gel - Asics Gel-Systemet Er Baseret På En Særlig Form For Silicium, Der Muliggør En Optimal Støddæmpning. Gel Enheder Er Strategisk Placeret i Mellemsålen Og Designet Til At Aktivere Bestemte Funktioner Og Stillinger.
Space Trusstic - Et Avanceret System, Der Skaber En Lomme Mellem Trusstic Systemet Og Mellemsålen, Giver Mulighed For Større Mellemsål Deformation Og Mere Effektiv Foden Funktion.
Durasponge Gummi Forfodskirurgi - En Sprunget Ahar Gummisål Materiale Med Høj Slidstærke Kvaliteter For Ekstra Holdbarhed, Kombineret Med En Komfortabel Polstret Ride.
Solyte 55 Varede - Styrkelse Af Dæmpning Og Støtte Ved At Udnytte Solyte i Opførelsen Af Skoen Mellem Mellemsål Og Den Øverste. Justeret i Tæthed Specifikke For Den Støtte, Der Kræves Af Løbesko.
Aftagelig Comfordry Indersålen - Denne Indersål Giver Optimal Støddæmpning Ydeevne System, Der Skaber Et Køligere, Tørrere Og Sundere Sko Miljø.
Kønsspecifik Midfoot Design - Indarbejdet i Space Trusstic En Teknologi Til At Sørge For De Forskellige Biomekaniske Funktion Udstillet Af Den Mandlige Og Kvindelige Mid Foden.
Biomorphic Fit - Biomorphic Teknologien Er Inkorporeret i Den Øverste, Hvor Områderne Med Størst Deformation Er Fundet. Det Sikrer En Bedre Pasform, Bedre Komfort, Mindre Risiko For Skader Og Forbedret Ydeevne.
Personal Heel Fit - En Særlig Skum Hæl Konstruktion, Der Garanterer En Perfekt Pasform Omkring Bærerens Hæl.
3m Reflekterende 3m Reflekterende - Forbedret Fodtøj Synlighed, Når Du Kører På Lavt Niveau Lys.
Solyte Mellemsål - Farmaceutiske Stødabsorberende Materiale, Der Giver En Usædvanlig Let Mellemsål Med Fremragende Bounce-Back Og Holdbarhed.
Diskret Snørehuller - Det Er Her Snørebånd Fodres Igennem, Som Hjælper Med At Reducere Irritation Og Forbedre Pasform.
Plus3 - At Giver En 3mm Yderligere Højder På Kvinders Hæl, Som Hjælper Lindre Spændinger På Akillessenen.

没有评论:

发表评论